·Satire og magtkritik siden 2013· 

Advertorials

Få flere kunder og mere gennemslagskraft online. Både her og nu når læsere ser din advertorial – og på længere sigt med bedre placeringer i søgemaskinerne.

Advertorials giver mening i en tid hvor banner-blindhed og adblockers er realiteter – og hvor det at skrive til søgemaskiner er det at skrive til mennesker

Og på FOLKETS bruger vi slet ikke bannere, så du har med din advertorial læserens fulde opmærksomhed.

Bemærk også at antallet af interne links væk fra Advertorials er holdt på et minimum så dit produkt for både opmærksomheden og mest muligt "link juice".

Omvendt er der masser af interne links til Advertorials eftersom de er linket under mange indholdstyper og eventuelt fra forsiden, udgivelser etc og oversigten her.

Tydelig tilstedeværelse online er ikke nogen garanti for succes, men uden synlighed på nettet er risikoen for fiasko efterhånden ret stor.

Advertorials er ægte indhold på linje med det redaktionelle materiale. Der ligger en journalistisk forarbejdning bag. Her adskiller advertorials sig fra meget "native" advertising som i sidste ende er indlejret fra et andet sted.

En advertorial skal derfor skrives til og trækkes ind i en bestemt sammenhæng hvor den bliver tydelig for det rigtige publikum. Det er der gode muligheder for på brand- og udgiverplatformen FOLKETS.DK.

En advertorial inkluderer et inline link i teksten med URL og ankertekst efter kundens ønske (som linkbuilding) og dertil eventuelt en tydelig CTA som block-element med URL - hvis kunden ønsker dette.

En advertorial har sin egen side, men den har også en teaser i forskellige formater som kan vises i en række sammenhænge på www.folkets.dk.

Advertorials kombinerer på fortrinlig vis fordelene ved linkbuilding med den direkte fortælling til kunden som den journalistiske tilgang er garant for. Hvad venter du på?

Detaljer

Nøgleord

En advertorial skal altid som minimum tilknyttes ét nøgleord.

Ofte er dette en af udgivelserne (se www.folkets.dk/brands), for eksempel magasinet Oplevelser, men det kan også være en person (se www.folkets.dk/personer, for eksempel Jordan Peterson, eller en organisation (se www.folkets.dk/organisationer), for eksempel Socialdemokratiet.

Låst. En advertorial kan låses fast øverst i en udgivelse eller på et andet nøgleord. Så bliver den ikke skubbet ned når der kommer nyt indhold på. Perioden er som standard en uge.

Pro tip: Vælg en "langsom" udgivelse såsom et magasin eller andet nøgleord uden alt for meget aktivitet, så kan din advertorial blive liggende i toppen længere tid uden du behøver at tilkøbe låst.

Nøgleord + Forside

En advertorial kan forfremmes til den fællles forside på www.folkets.dk

Bemærk at låst ikke er tilgængelig på den fælles forside.

Nøgleord + indholdstype

En advertorial kan bindes fast over bestemte indholdstyper, sådan at dens teaser for eksempel kommer lige over alle artikler eller alle debatindlæg eller alle anmeldelser.

En advertorial bindes fast for en uge.

Advertorial - vi kan skrive den

På FOLKETS.DK har vi masser af erfaring med at skabe effektivt indhold. Derfor kan vi også tilbyde at skrive din advertorial så den passer perfekt ind på FOLKETS.DK.

Så skal du blot komme med et kort oplæg.

Alle Advertorials bliver skrevet af dygtige tekstforfattere i samarbejde med dig så resultatet bliver lige som du ønsker

Vi kan også dele den

Da advertorials er ægte indhold, kan vi under særlige omstændigheder dele din advertorial med vores mere end 10.000 fans på Facebook.

Vi kan sende den med ud i vores nyhedsbrev.

Vi kan sende den med ud i vores push underretninger via One Signal.

Disse ting koster ekstra og skal aftales særskilt.

Bemærk at advertorials nederst mærkes med 'sponsoreret' - dette er en billedfil og ikke tekst.