2

Gojira erobrede Arena

Det var et helt tætpakket Arena (og mere til), som smed hornene og næverne i luften, da Gojira gik på scenen og fyrede op for heavy riffs og brøl lørdag aften!

I teltet ved Arena er der plads til 17.000 mennesker, en kapacitet der blev benyttet fuldt ud under koncerten.

Der var så mange tilskuere, at folk endda stod uden for teltet til den dystre og hæsblæsende koncert. 

Det franske band startede ud med storhittet The Shooting Star fra deres sjette album Magma, som blev udgivet to uger før koncerten på Roskilde Festival lørdag d. 2.7 2016.

Albummet er dedikeret til Josephs og Marios desværre afdøde mor. Magma er derfor mindre heavy og mere følelsesladet sammenlignet med deres andre albums.

Mere heavy blev det efterfølgende, da bandet blandt andet spillede sangene Backbone og Flying Whales fra albummet From Mars to Sirious og sangene Oroborus og Vacuity fra albummet The Way of All Flesh.  

Der var høj energi på scenen og en mørk, men god stemning spredte sig omkring scenen:

Horn og knytnæver i luften, growling, en trommesolo samt to guitarer og en bas, som blev spillet højt til vejrs over hovedet i udstrakt arm, var medvirkende til den tunge atmosfære af dødsmetal.

Stemningen spredte sig ud til publikum, som var optaget af Gojiras optræden.

Bandet holdt desværre usædvanligt mange pauser, som resulterede i at tilskuerne ikke var lige så medrevet, som de kunne have været hvis bandet havde kørt lige på og hårdt.

Til tider stod folk helt stille og så på imens de ventede på koncerten skulle fortsætte.

Selvom det lød godt da de to guitarister spillede synkront, opstod der en ufleksibel performance idet timingen var mere i fokus end at nå ud til deres fans. Det var som om bandet spændte ben for sig selv.

Seneste ændring: 
11/12/2019 - 15:35
Organisationer: 
Gojira
Emner: 
kultur