Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

296

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Intet mindre kunne gøre det: Minikommune sendte 32 politikere og ansatte på "studietur" til Canada – skatteyderne betalte igen

Pixabay
Canada er et dejligt land. Som ligger meget langt fra Assens.
Citathistorie fra: 
Redigeret af: 

Antal

Del indlæg

Det er gravermediet Journalista.dk som igen kan afsløre en temmelig skødesløs omgang med skatteydernes indbetalte midler efter at have søgt aktindsigt i Assens Kommune.

Assens Kommune er meget langt fra at være en af Danmarks største, men derfor behøver man jo ikke stå tilbage for de store, når det gælder om at brænde penge af på eksotiske studieture på den anden side af Atlanten.

At sende hele 32 personer til Canada virker - især for en lille Kommune som Assens - fuldstændigt overdrevent. Men hvor meget foregår der ikke af den slags rundt i landets kommuner?

Hvor meget af den slags går ikke ubemærket hen?

Og så hører vi igen og igen om nedskæringer og sparerunder i det offentlige. Her mangler man ALTID penge.

Men ikke desto mindre kan man øjensynligt også ALTID finde penge til "studieture" og lignende sjove aktiviteter.

Assens Kommune tog på studietur til Canada i foråret 2015

Og selvsamme år, som den lille kommune på Fyn sendte 32 personer til Canada på skatteydernes regning, klagede borgmesteren i kommunen, Søren Steen Andersen, da også sin økonomiske nød.

Medierne lytter som bekendt altid beredvilligt på den slags klynk.

Ifølge Journalista.dk, som rent faktisk undersøger sagerne og ikke bare viderekolporterer politikernes udlægning af tingene, forklarede borgmesteren i Assens Kommune omkring et halvt år før studieturen om nødvendige nedskæringer.

Kommunen sparede på flere forskellige områder.

Men det var åbenbart ikke antal deltagere på studieturen, der blev skæret ned.

Sådan er det jo.

Seneste ændring: 
13/02/2019 - 14:28
Organisationer: 
Assens Kommune
Emner: 
politik
Typer: 
Citathistorier

Del eller citer med linket her

MediaCreeper

Jeg bruger meget tid på at udgive medierne på FOLKETS. Og de gør en forskel. Du kan bakke op om indsatsen ved at blive medlem eller sponsor. Mvh. Lennart Kiil