Få adgang til alt indhold, slip for reklamer og støt Folkets Avis!

59,-
per måned

Kære magthavere: Hvis I vil forstå politikerleden, så se jer selv i spejlet

Danskerne er godt og grundigt trætte af politikerne.

Og det er der i den grad også god grund til at være.

Gennem årtier er Danmark blevet vanrøgtet af politikere, som ikke har haft landets bedste for øje.

Danskerne er med god grund trætte af:

Politikere som ikke bliver stillet til ansvar, når de misbruger offentlige midler. Som bekendt tager det meget lang tid, før politikere selv tager konsekvensen, når de har dummet sig. Heller ikke kolleger siger fra - kun når de kan spille forargede for at fremme egen sag.

Politikere som tjener deres internationale overherrer mere end, de tjener danskerne. Hvor ofte ser vi ikke en dansk politiker eller minister undslå sig sit ansvar overfor vælgerne ved at trække på skuldrene og sige, "det kan jeg ikke gøre noget ved, det er EU eller FN".

Politikere som over et halvt århundrede har hævet skatte- og afgiftstryk til et kvælende niveau, så vi nu i Danmark har verdensrekord i samlet skattetryk, hvis man lige undtager et land som Nordkorea. Den økonomiske belastning knækker dagligt nakken på danske familier.

Politikere som øger overvågningen af den almindelige befolkning online såvel som på vejnettet og ved alverdens totalkontroller og andet ondskabsfuldt djævelskab, mens forbrydere går fri og indsats mod indbrud og vold syltes.

Politikere som beriger sig selv, venner og bekendte på skatteydernes regning, mens de holder skåltaler om fællesskab og solidaritet. Danskerne kan sagtens gennemskue, når politikerne siger en ting og gør noget andet - og dette hykleri er en væsentlig årsag til politikerlede.

Politikere som mørklægger en stadig større del af lovgivningsprocessen og dermed holder befolkningen hen i uvished om vigtige emner for Danmarks fremtid. Man flytter magt og indflydelse væk fra borgerne og ind i lukkede gemakker. Naturligvis gør det en tidligere oplyst befolkning rasende.

Jeg kunne blive ved, men vi holder her i denne omgang.


Kære politikere,

Det nytter ikke at give pressen skylden.

Godt nok har vi i Danmark ikke verdens bedste presse, for den ødelægger I selv gennem massive offentlige tilskud og mediestøtte (Folkets Avis nægter som det eneste medie af princip at modtage mediestøtte), men i den her sag er skylden altså jeres egen og ikke pressens.

Grib nu i eget bryst og begynd at gøre jeres arbejde ordentligt. Tag ansvar i stedet for at skyde skylden på andre!

Så skal det nok blive bedre igen. Lige nu ligger I, som I har redt!

Del Kære magthavere: Hvis I vil forstå politikerleden, så se jer selv i spejlet