Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Elite-kvindernes ulidelige hetz og sexisme

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Elite-kvindernes ulidelige hetz og sexisme

Skrevet af Mikkel Boye

Politiken har i mange år i.f.m. kønsdebatten været en tabloid avis for sexistiske og kvindepolitiske udfald mod mænd - denne kommende fra en 3. generation af feminister, der synes at få stillet en talerstol til rådighed nærmest efter behag, men nu er også Berlingske hoppet med på kønsbølgen. 

Senest er det lykkes Berlingske via anonyme fortællinger fra karrierekvinder, at fremstille mandlige kollegaer og chefer som ulækre, klamme og sexistiske, hvor man kan forstå, at sexisme og sexchikane er dagligdag for karrierekvinder.  

Dette som følge af, at Berlingske har spurgt knap 900 kvinder, hvor så 100 svarede ja til, at de har været udsat for en eller anden form for sexisme eller sexchikane.

Dette bliver i Berlingske til, at sexchikane er dagligdag for karrierekvinder. Mænd fremstilles i medierne som uciviliserede og usympatiske sexister, som ifølge elite-kvinderne slet ikke kan styre deres drifter. Mænd skal endda ifølge Mette Gjerskov fra (S) opdrages til ikke at voldtage og chikanere kvinder, som hun skrev i et indlæg i Politiken for tid tilbage, da dette åbenbart er normal kultur blandt nutidens unge mænd. 

Kvindekønnet stormer frem i disse år – og har aldrig tidligere i verdenshistorien haft så gode livsvilkår, muligheder og dertilhørende socialt, økonomisk og kønsligt råderum – men alligevel synes kvindekønnet at leve i en verden af ondskab, sexisme og vederstyggelig mandlig chikane. 

Mediernes rolle i køns og ligestillingsdebatten glimrer ofte med sit fravær af redelighed, saglighed og journalistisk integritet. Man har gjort sig til en kønslig skraldespand for en ofte hetz-lignende kampagne mod det modsatte køn, hvor en kreds af elite-kvinder (mis)bruger kønsdebatten til at promovere dem selv, samtidig med at de bidrager til et stærkt fortegnet billede af virkeligheden, hvor mænd er sexistiske skurke, mens kvinder er ofre eller martyrer. 

Om det er en bevidst strategi, da rollen som martyr eller offer gir magt – samfundet må nødvendigvis altid tage parti for og støtte op om den krænkede part – eller om det er resultatet af mange års feministisk dæmonisering og dehumanisering af mænd, det ved jeg ikke, men mænd som køn er under alle omstændigheder altid under anklage. Det fremadstormende kvindekøn har ingen eller meget få positive ting at bidrage med til debatten. 

Artikler og indslag fra en kreds af veluddannede kvinder, der ofte synes at have et nedladende, problematisk, lidenskabsløst eller direkte hadsk forhold til det modsatte køn, synes at tordne sig op i mediebilledet overalt.

Kvinder har eget køn på hjernen, men deres bidrag til den kønslige samtale er ofte en lang selvpromoverende anklage rettet mod mænd, samt et langt narcissistisk skrål hvor kvinder er stærke, seje og selvstændige, der desværre nødvendigvis må trækkes med et bøvet eller primitivt mandekøn, som render rundt og opfører sig som vilde dyr. Tidligere tiders mandschauvinisme blegner ift. disse kvindestemmer, når de åbner op for sluserne.  

Jeg har svært ved at se disse kvinder, som stærke, seje og moderne power-kvinder. I bund og grund virker de navlebeskuende, helt væk i egen pubertære og kønslige selviscenesættelse, hjernevasket af en radikalfeminisme, som for længst har indstillet ligestillingskampen og nu i stedet får sin energi fra en kønskrig mod manden - eller som kvinder der (mis)bruger en bølge af politisk korrekt og overdreven krænkelsessyge, hvor det mest handler om at udskamme og dæmonisere. Man ser en tydelig amerikanisering af kønsdebatten, hvor man lader sig inspirere af det store udland – dette selv om Danmark på mange måder adskiller sig fra bla. USA – på en positiv måde. 

Også den hemmelige kvindekanal – kanal 4 – er gået med på bølgen. Her kan den undrende seer sidde og se på programmer, hvor elite-kvinder sidder og sammenligner ikke-så-høje mænd med Hitler, samt fortæller – som var de 15 år og fulde af billig hvidvin - at mænd skal have store veludrustede pikke og i øvrigt have mange penge. Er det virkelig den kvindelige intelligentsia i Danmark? Et langt fordummende og pubertært skrig fra teenageværelset.  

Kanalen kører også en teaser, hvor budskabet vist nok er, at kvinder helt naturligt fremstilles som sexobjekter – modsat mænd – hvorefter kanalen viser mænd i pin-up-udgaver, som hælder mælk og sæbe udover kroppen og poserer for kameraet – dette for at understrege, at sådan ser vi ikke mænd normalt fremstillet, kun kvinder. Jamen gud fader bevares kanal 4. Så fremstilles mænd på mange andre måder som sexobjekter. Hvis ikke med mælk rendende ned over overkroppen, så indsmurte i olie med enorme buler i bukserne og med sixpack. Prøv at hive hovedet ud af navlen og se jer omkring.  

Kønsdebatten er ikke en samtale længere. Den er en krig, hvor især elite-kvinderne fører an i en fordummende, sexistisk og skinger udgave af kønslig mobning og hetz. 

Eller måske er det i virkeligheden et kønsligt teenageværelse, hovedsagligt lokaliseret til den københavnske medie – kultur og erhvervs-elite, hvor dybt dysfunktionelle eksistenser render rundt og plejer en pubertær omgang med hinanden? Hvilket så desværre skal gå ud over resten af befolkningen, der fra tid til anden skal præsenteres for dette idioti.  

Det er på høje tide, at medier, elite-kvinder m.fl, begynder at føre en ordentlig samtale om køn, fremfor dette sexistiske, fortegnet og unuanceret billede, som præger den danske kønsdebat. I hvert fald hvis man har ambitioner på vegne af det kønslige fællesskab – og ikke bare på vegne af eget ego og en dertilhørende fordummende amerikanisering.