Nu kan 339 danskere se ideen i et frit og uafhængigt medie. Kan du?

Bak op om systemkritisk journalistik og et alternativ til de statsstøttede medier

Se mulighederne – eller gå direkte til betaling og vælg pakke der: Til betaling (Allerede abonnent? Log på her)

Læserbreve

Stem ja, - eller nej!

Stem ja eller nej. Det giver kaos, og det har vi brug for.

Kan vi spare os ihjel, eller ende som Grækenland.

I alle økonomier som er i krise, har man to muligheder - skære i omkostningerne eller forøge indtægterne.

Religionernes skarpe kanter

Hvordan står det til med udbredelsen af oplysningstanker i Danmark

Bliver islam taget som gidsel?

Nogle debattører mener at nogle muslimer 'tager islam som gidsel' som middel til at opnå deres sociale præferencer og politiske mål. Men er det overhovedet et meningsfuldt udsagn?

Frihed til forhud er ikke jødehad

Lemlæstelse i form af omskæring er ikke kun et ord eller en konsekvensløs rite; det er et reelt problem for mange mænd. Derfor er kampen for frihed til forhud ikke ikke en kamp mod etniciteter, men en kamp for drengebørns ret til eget liv og lem.

Afgørende skridt fra generalsekretæren for Dansk Flygtningehjælp

Generalsekretæren for Dansk Flygtningehjælp, Andreas Kamm, har været modig: han har valgt at pudse brillerne og se verden som den er.

Alternativet til middelklassematerialismen

Mange ynder at gøre grin med Alternativets forslag om 30 timers arbejdsuge, og det er symptomatisk, at selv folkene i Enhedslisten er for politisk afrettede til at være positive.

Skam dig ikke over at stemme alternativt!

Jeg rakker ofte ned på akademikere. Og gerne på DJØFere - som har fået alt for megen indflydelse på det moderne liv - ikke mindst i den politiske debat. Problemet er, at de bliver betragtet som dem, der har bedst forstand på at styre samfundet, hvilket hænger sammen med deres status som videnskabsmænd. Men der er relativt få ægte videnskaber, og DJØF-fagene er ikke iblandt dem.

Anders Samuelsens skatte-fortalelse

Folketingsvalget 2015 er skudt i gang med afholdelse torsdag d. 18. juni, og traditionen tro startede man med en partilederrunde på DRs førende kanal

Europæisk Melodi Grand Prix 2015

Europæisk Melodi Grand Prix 2015 fik en af de mest sterile vindersange i mange år - hvordan kunne den slå Rusland?

Ulovlige data

Ulovligt indsamlede patientdata i Dansk Almenmedicinsk Database (DAMD).

Overgreb eller behandling?

I februar 2012 blev en svært ME-ramt ung kvinde tvangsfjernet fra sit hjem, hvor hun blev plejet at sine forældre. Hun blev hentet af fem betjente imod sin vilje.

Udsatteråd er vist ikke en helt politisk hjertesag!

Under kommunal-valgkampen i 2013 blev der fra partierne i Kolding bakket op om den sympatiske tanke, at man skulle have et udsatteråd i kommunen.

Forundret

Jeg er ærlig talt lidt forundret over, at så mange vælgere er villige til at få en mand som, Lars Løkke Rasmussen som statsminister.

SD er forskellig fra DF på hvilken måde?

Mens dønningerne lægger sig efter det svenske valg, kan man opleve den ene kendte "kommentator" efter den anden skose de andre svenskere for ikke at respektere folkets valg - dvs omtrent 13% til SverigeDemokraterne.

Nulvækst?

Socialdemokraterne fortæller, at med "nulvækst" vil der skulle afskediges omtrent 30.000 offentligt ansatte. Jeg kan ikke forstå, hvordan "nulvækst" kan blive til et minus?

De små historier om den virkelige racisme i Danmark

Af en eller anden grund er der også ret grove og ægte eksempler på racisme, som aldrig når frem til avisernes forsider.

Den totale ydmygelse af danskerne

UdbetalingDanmark har fået den idé, at boligstøtten nu udbetales direkte til udlejer og ikke længere sættes ind på borgerens Nem-konto. Hvorfor nu denne metode?

Skatten skal ned!

Skal den?

Af en eller anden grund er det voldsomt moderne for partier på højrefløjen at tale om, at skatten skal ned. For nogen af dem er det endda en mærkesag.

Socialistisk sundhedsfascisme

Frihed gør folk fede og storrygende. Det koster staten skattekroner, og derfor bør staten blande sig i, hvorledes du lever dit liv. Således kunne vi læse i folketingskandidaten for SF Annika Smiths indlæg Liberalt sundhedshykleri koster milliarder (jp.dk, 28/6).

Af middelklasssen for middelklassen

Velfærdssamfundet er bygget efter middelmådighedens princip på præmis af en stor middelklasses flertal.

Åbent brev til sundhedsminister Nick Hækkerup og Sundhedsstyrelsen

Gang på gang har sundhedsminister Nick Hækkerup sagt i folketingssalen, at man ikke kan ændre ICD10-koder på sygdomme, og at Danmark har tilsluttet sig dette kodesystem og følgelig vil overholde retningslinjerne i dette system.

Tillad aktiv dødshjælp

Hver dag dør flere mennesker efter svær sygdom. Megen smerte og lidelse gennemgår disse folk. Alligevel vil vi som samfund ikke lade dem bestemme, om de vil gå ad en anden vej end lidelsens. Det, at samfundet nægter folk det frie valg, er ikke kun moralsk forkasteligt, det tvinger syge og døende til at ”leve” et liv, de ikke har lyst til. De syge og døende skal ganske enkelt leve, for at andre kan føle sig som gode mennesker. Jeg væmmes.

Diagnosetyverier er en katastrofe for den ramte

Landet er på den anden ende, fordi 28 mennesker har fået stjålet deres kreditkortoplysninger, men når flere tusind mennesker får stjålet deres diagnoser, vil medierne ikke skrive om det.

Den røde bøhmand!

Socialdemokraterne har her under deres regeringsperiode fejet megen kritik af vejen med, at man skal kunne tælle til 90 mandater. Det kan man selvfølgelig ikke bestride, at der er en vis sandhed i dette udsagn, men man sidder lidt med den mistanke, når man følger dansk politik, at det også er en meget bekvem undskyldning for socialdemokraterne.

Frihed til forskellighed

På politiken.dk kunne man d. 20. marts læse, at 41 procent af de danske forældre er villige til, at den ene forælder er hjemmegående, såfremt det økonomiske råderum er der. Hvorfor så ikke lade familier få dette økonomiske råderum tilbage, som der historisk set har været? Hvorfor forhindre folk i at leve deres liv, som de finder det mest ønskværdigt?

Hvorfor omskæring?

Der bruges mange forskellige, men uholdbare argumenter, for at retfærdiggøre dette overgreb på forsvarsløse børn.

Naivt at forældre blot skal tage sig sammen

Silvana Mouazan har skrevet en klumme i Folkets Avis om de forældresager, der går så meget i hårdknude, at fogeden eksempelvis må træde til. Fra 2006 og til i dag er der sket en stor stigning i den type sager, og hendes holdning kan kort opsummeres til, at forældrene må tage sig sammen og få styr på dem selv.

Staten skal ikke drive bankvirksomhed

Kort fortalt: Staten bør ikke drive de facto bankvirksomhed, blande sig i folks valg af huskøb eller bruge ressourcer på noget, der falder uden for de statslige kerneopgaver. Lad alt dette fungere og foregå på markedet, hvor den usynlige hånd kan give det endelige håndtryk eller vinke pænt farvel.

Normaliser ministerpensionerne nu!

Ofte i såvel den offentlige debat som ved middagsbordene derhjemme støder man på udtalelser om, at ministerpensionerne er alt for høje, og at de ikke er de ekstravagante pensionsordninger værdige. Ministrene synes at have fortrængt, at de er folket tjenere og ikke dets ubetinget elskede ledere.

EU rapport er med til at øge kønskampen

Da jeg var barn, var det helt normalt i en film, at helten, som helst skulle se godt ud og være stærk og magtfuld, tog en forsagt protesterende kvinde i sin favn. Protesterne forstummede dog meget hurtigt, fordi nu var hun besejret, og de kunne leve lykkeligt til deres dages ende. Det var dengang det normale, at manden bestemte, og kvinden lod ham bestemme over sig. At tage kvinder med kærlig magt kom slet ikke i nærheden af hverken overgreb eller sexchikane.

Hundedyre smøger løser ikke alt

Vores nyudnævnte sundhedsminister Nick Hækkerup siger fra overfor Morten Grønbæk, direktør for Statens Institut for Folkesundhed og formand for Vidensråd for Forebyggelse, vil hæve prisen for en pakke cigaretter til 100 kr.

Kræftens bekæmpelse er fortabt i tågerne

Rygning dræber! Hold børn væk fra rygere! Smid rygerne udenfor! Er der nogen grænser for Kræftens Bekæmpelses had til rygerne?

Religionsfrihed bør nuanceres

Et åbent brev til Det Radikale Venstre efter Camilla Hersoms udtalelser i P1 Debatten tirsdag d. 11. februar.

Det drejer sig om økonomi

Der skal være orden i landets økonomi, hvis der skal være råd til velfærd. Sådan lyder det gang på gang fra regeringen og de andre ”ansvarlige partier” i folketinget. Det er et argument som befolkningen forstår. Alle familier ved at hvis der ikke er styr på økonomien, så er det svært af få noget til at fungere i hverdagen.

Afskaf de politiske partier

I den seneste tid hvor det har gået SF dårligt, og nu helt skidt, så har vi set en række politikere fra SF skifte til andre partier, senest Astrid Krag som jo ellers selv stilte op til formandsposten for partiet for bare nogle måneder siden.

Skatteopkrævning er lig med ekspropriation

I Danmark er den private ejendomsret grundlovssikret gennem grundlovens § 73, som har følgende ordlyd: Ejendomsretten er ukrænkelig. Ingen kan tilpligtes at afstå sin ejendom, uden hvor almenvellet kræver det. Det kan kun ske ifølge lov og mod fuldstændig erstatning.

MediaCreeper