Betalende brugere har altid fuld adgang

Primære faneblade

Adgang og betalingsmur

FOLKETS.DK og Folkets Avis kan ikke overleve uden at læserne betaler. Punktum.

Derfor er det også meget vigtigt at de brugere, som betaler, får noget ekstra.

Det sikrer vi blandt andet med en betalingsmur og fuld adgang til betalende brugere.

Regel nummer 1 – alle betalende brugere har altid adgang til alt indhold.

Betalingsmuren er altså udelukkende en begrænsning for dem som ikke betaler.

Ikke betalende brugere begrænses på følgende måder:

De simple

Gratis

Ubegrænset - tæller ikke i forbrug.

Lukket

Altid lukket for ikke-betalende brugere.

Tælleren

Antal

Ikke-betalende har adgang til to om måneden.

Tidsbegrænset adgang og lukket premiere

Tid

Tilgængelig for alle et døgn efter udgivelse, derefter Lukket. Tæller i forbrug mens åben.

Premiere

Første døgn kun tilgængelig for betalende, derefter begrænset adgang for andre.

/* START ONLY for PRINT */ /* END ONLY for PRINT */