Screenshot OneSignal
Meddelelse i MacOS. Screenshot OneSignal
Du kan nemt afmelde disse påmindelser

Afmeld underretninger

Sådan afmelder du de 'push' meddelelser / 'pop up' beskeder der dukker op på skærmen.

Vi får mange henvendelser fra læsere som ikke ønsker at modtage underretninger /  push meddelelser / notifikationer / "pop up" beskeder / påmindelser på deres enheder.

Her er der tale om de små påmindelser som dukker op på skærmen og linker til indhold på www.folkets.dk

Som antydet har de forskellige browsere forskellige navne for samme fænomen. I Googles Chrome hedder det 'underretninger', mens det i Apples Safari hedder '(push) meddelelser'. I Firefox kaldes de 'beskeder'. Andre browsere har muligvis atter andre navne.

For det første: Disse små beskeder kan kun tilmeldes og frameldes af læseren selv, da det er læserens egen browser (Chrome, Safari, Edge) på læserens egen enhed (mobil, tablet, laptop, desktop) som er tilmeldt denne service.

: Vi kan ikke afmelde disse beskeder for dig, men vi kan hjælpe med at fortælle hvordan du gør det selv.

Enhver browser som kan tilmeldes disse beskeder kan også frameldes. Det er lidt forskelligt hvordan man gør - alt efter hvilken browser man benytter. På nogle browsere er det så nemt som at slette al historik.

Mere specifikt kan man gøre det per website. Her viser jeg hvordan det gøres i tre browsere som jeg har adgang til.

Video: Afmeld underretninger i Chrome

Fremgangsmåden er lidt anderledes på Chrome Android på mobil og tablet, men det er nemt at finde en vejledning til dette på nettet.

Video: Afmeld beskeder i Firefox

Video: Afmeld meddelelser i Safari

Jeg gætter på at det er nogenlunde det samme på Safari på iPhones og iPads (iOS)

Du modtager underretninger hvis du eller en anden har tilmeldt dem på den enhed du bruger til at læse Folkets Avis.

Bemærk - web push notifications er ikke det samme som et abonnement med tilknyttet betalingskort. Vi kan ikke framelde dig web notifications, men det kan du selv:

I Chrome og på Android kaldes de underretninger. Det har vi valgt også at kalde dem.

I Safari kaldes de meddelelser.

I Firefox kaldes de notifikationer og sommetider beskeder.

/* START ONLY for PRINT */ /* END ONLY for PRINT */