Folkets Avis

Folkets Avis er Danmarks første, bedste og muligvis eneste ægte systemkritiske medie – Folkets Avis var den første udgivelse på FOLKETS

Sex kontrakt efter feministisk forskrift!

Skrevet af Lars Rex Mundi

Man skal altid være villig til at prøve noget nyt i livet, for at udvikle sig som menneske. Det er også ganske sundt at få udvidet sin opfattelse af og begreb om verden. Nogle idéer og tanker er værd at holde fast på, mens andre er mindre heldige - eller ligefremt afstumpede. Det har nok altid været på den måde, at mennesker har prøvet forskellige idéer og tanker af. 

Jeg faldt over den elitære feminismes opfattelse af, hvad et godt samleje mellem to mennesker er. Man skal spørge under den seksuelel akt om den anden person er med på at deltage og gerne vil fortsætte. Dette gør de ud fra den opfattelse, at det vil mindske antallet af voldtægter, hvilket jo i grunden er en smuk tanke. Men holder den i virkeligheden? Ja, det har jeg faktisk prøvet af og det er der kommet denne artikel ud af.

Jeg har altid været frisk på at kaste mig ud i forskellige ting for at se hvor det ville bære mig hen. Om det var den gang jeg kom i swinger miljøet, eller startede som stripper eller nogle af de mange andre ting jeg har været med til, så er det noget jeg har gjort for at udfordre mig selv og mine idéer. Nogle af tingene har være gode og andre knap så gode indslag.

En kvinde som jeg ses lidt med, fortalte jeg om det nye forslag som var kommet og spurgte om hun ville være frisk på at være med i et socialt forsøg. Det skulle handle om sex efter elitære feministiske principper, og det var hun frisk på. Jeg fortalte hende at det ville indholde en kontrakt mellem os, så jeg ikke ville kunne sigtes for voldtægt. Det syntes hun lød lidt underligt, men som hun sagde; ”lad os prøve og se hvad der kommer ud af det”. Jeg havde faktisk lavet en kontrakt på forhånd, som indholdt en masse forskellig ting man kunne kryds af. Jeg fortalte hende også, at jeg under den intim akt skulle spørg hende hver gang der var gået 10 minut om hun ville forsætte med at deltage. 

Jeg valgte at lave en fin kontrakt med en masse afkrydsnings felter. Nogle af dem var lidt tåbelige, men jeg kunne jo lige så godt køre den helt igennem. Det her kunne jo blive virkelighed om nogle år, hvis stemningen i samfundet var til det. Kontrakten kom til at se således ud og vi skulle begge udfylde den:

Sæt kryds hvis du er indforstået

___ Må der være sokker på den anden person under selv den intime akt

___ Må der kysses og i så fald hvor på kroppen Hoved ___ Overkrop ___ Mave___ Ben ___ Arme___ Skridtet___

___ Mission stilling ___ Pyramide stilling ___ Ride stillingen plus en del andre stillinger

___ Må mand udføre oral sex på dig ___ Må kvinde udføre oral sex på dig

___ Må det foregå på gulvet ___ Må det foregå i seng ___ Nå det foregå i badet ___ Må det foregå et offentligt sted

Jeg fik stillet en alarm til at ringe hvert 10. minut, så jeg fik en påmindelse om at jeg skulle spørg hende om hun forsat ville deltage i den intime akt med mig, eller om vi skulle stoppe det vi var i gang med. Hun var indforstået med konceptet og herefter afleverede jeg den fine sex kontrakt jeg havde fået lavet til hende. Hun kiggede på den med ordene ”Seriøst? Der er jo over 50 spørgsmål jeg skal kryds af”  ”Ja..” svarede jeg smilende ”..men det er en del af denne her leg”.

Imens jeg var i gang med at slikke, ringede alarmen. Jeg stoppede og kiggede på hende, ”Skal jeg forstætte?” Hun kiggede på mig med himmelvendte øjne ”Ja, du skal!”. Jeg kunne godt se at jeg havde afbrudt noget som var godt for hende, men vi havde jo aftalt at skulle prøve at føre dette eksperiment ud i livet

”Er du i fokus omkring mig?” kom det. ”Nej” var mit svar, ”Jeg ved at der er et minut tilbage før jeg skal spørge dig om du vil forsætte med at deltage”. Jeg kunne godt se at hun var temmelig irriteret over at jeg ikke holdt fokus på hende, men nu var det en del af den aftale vi havde lavet omkring dette forsøg og om hvordan det ville virke i virkeligheden. Dette kontrakt-sex, eller den elitære feminismes forståelse af sikker sex.

Jeg lagde mig oven på hende og var ved at komme op i hende, da alarmen ringede. Jeg kiggede på hende, ”Er det ok at jeg forsætter?” hun nikkede og vi forsatte indtil alarmen gik igang igen. Denne gang valgt jeg at trække mig ud og beklagede at jeg ikke kunne gennemføre denne intim oplevelse med hende. Som nævnt havde jeg mit fokus et andet sted end på hende og hun var ikke længere i centrum for denne oplevelse mellem to mennesker.

Hele oplevelsen med sex kontrakt, som den elitær feminisme så gerne vil havde indført, er virkelig ødelæggende for den intime stemning for mig og sikkert også en masse andre mennesker. Det bliver temmelig mekaniske at prøve at dyrke sex på denne her måde, fordi du hele tiden skal havde fokus på tiden og hvor lang tid du har tilbage før du skal spørge. Dette var kun et forsøg for at prøve en tanke af, som nogle mennesker mener vil forebygge nogle grimme overgreb. Den mister dog sit indhold i forhold til hvad det skulle handle om. Men jeg skal ikke være afvisende over for, at der er nogle som tænder på det.

På Folkets.dk møder du hverken betalingsmur eller bannerannoncer, faktisk er det ikke et kommercielt projekt - men det betyder ikke at ejeren kan leve af kærlighed og kildevand.

Giv månedligt bidrag eller engangsbeløb til Folkets.dk - så støtter du alle de frie medier på platformen.

Du kan støtte ejer og redaktør gennem formularen eller på Mobilepay 40261872