Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Vil du være testkører af den nye Dacia Duster?

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Vil du være testkører af den nye Dacia Duster?

Redaktionen på Folkets Avis
Annonce

Kommercielt

Testkør en Dacia Duster i en uge – helt gratis. Sådan lyder opfordringen fra Dacia-forhandleren Via Biler, der til afdelingerne i Valby og på Amager netop nu søger personer, der vil teste den nye, rummelige, kraftfulde og veludstyrede Dacia Duster.

For nylig præsenterede Dacia den nye Duster, som byder på rigtig meget bil for pengene. Duster er en rummelig offroader med et flot design. Det høje udstyrsniveau og det lave brændstofforbrug gør bilen til et oplagt valg for dig, der søger en økonomisk bil med god plads og høj komfort.

Nu kan du blive testkører af den nye Dacia Duster. Det er Via Bilers to Duster-forhandlere på Amager og i Valby, som søger testkører til den nye offroader. Som testkører får du en Duster Dacia i en hel uge inkl. ansvars- og kaskoforsikring. Du må køre helt op til 1.000 km inden for Danmarks grænser, så det giver dig god mulighed for at teste bilen af og se, om det er noget for dig.

Bliv testkører – det er gratis

Som testkører lærer du den nye Dacia Duster rigtig godt at kende. Brændstoffet må du selv betale, men til gengæld har du en lækker og rummelig bil til rådighed i en uge. Det koster ikke noget at blive testkører. Du skal dog være villig til at besvare tre spørgsmål om dine oplevelser som Duster-tester, når din uge som testkører er omme.

Du kan ansøge om at blive Duster-tester på Via Bilers hjemmeside.