Primære faneblade

Gaveinspiration: Hvad giver man et barn i julegave?

Annonce

Kommercielt

Vintervejret er så småt ved at overtage det danske land, og med vinter kommer kulde — men det betyder også, at julen står for døren. Julen er en højtid, som de fleste af os danskere elsker. Inden julen er der dog hele julegaveræset, som man godt kunne være foruden. Det kan være nemt at finde gaver til nogle, mens det kan være svært at finde til andre.

Det kan især være en udfordring at finde gaver til børn. De kan let blive skuffede, hvis de får en gave, der slet ikke passer til dem. Her handler det ikke om utilfredshed, men i højere grad om, at de bærer på en følelse af, at du slet ikke kender dem eller ved, hvad de interesserer sig for. Sådan er det ikke ment, men barnet kan let komme til at opfatte det på denne måde. Og det er jo en skam for begge parter.

Hvis du har brug for lidt inspiration til, hvad du kan give i gave, så får du herunder et par gode råd med på vejen. Listen er ikke opdelt efter alder, og derfor bør du selvfølgelig udelukkende bruge den til inspiration.

LEGO er altid en favorit

Både børn og voksne elsker LEGO. Den danske legetøjsgigant har godt fat i befolkningen. Både i Danmark, men også i resten af verden. Hvis du er på bar bund, så er det altid en god idé at købe LEGO. Er barnet vild med Star Wars, kan du købe LEGO Star Wars i julegave — og sådan er det med en lang række forskellige brands.

Hvad med en bamse?

De fleste børn elsker bamser, og det kan være, at de har én i forvejen, men der er som regel altid plads til én til. Derfor går du aldrig galt i byen med en bamse. Er der tale om en pige, kan det være, at en dukke er mere sagen. En dukke fra Götz er et oplagt valg, da den ikke indeholder nogle former for skadelige stoffer som ftalater eller parfume.

annonce
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn