Vi skal bruge 334 betalende brugere mere for at "breake even" - vil du være en af dem?


FOLKETS kan kun eksistere i kraft af direkte opbakning fra brugerne

Se hvordan DU hjælper

Primære faneblade

Disse hårde pakker hitter under træet i år

Som bekendt har bløde pakker ofte et lidt blakket ry hos den mandlige del af befolkningen, så vi har set lidt på hvad der rører sig i tech-verdenen indenfor et realistisk julegave-budget.

Det første vi skal se på er de seneste smartphones.

3 Smartphones

Ifølge Forbes er de to bedstsælgende mobiltelefoner i Q2 af 2016 iPhone 6s og 6. Det er altså ubetinget en iPhone der bør vælges, hvis modtageren kan lide Apple produkter. Hvis vi snakker Android, så hedder bestselleren Samsung Galaxy S7 Edge. Se begge mobiler her på Føtex’ hjemmeside.

Det må siges at være de to sikre valg.

Hvis budgettet ikke rækker til de dyre modeller, eller modtageren er typen der kan lide at eksperimentere lidt, så er der er en spændende kineser, som har fået meget opmærksomhed de sidste år.

Det er OnePlus mobilen.

Den er efterhånden at finde mange steder, og det er en aldeles udemærket mobil, som på nærmest alle specs fint kan følge med de to flagskibe fra Apple og Samsung. Du kan læse mere om Oneplus mobilen her.

 

Playstation 4 og Xbox one

Hvis manden er til computerspil og gaming, så er disse to spillekonsoller det yperste du finder lige nu. Playstation konsollen er blevet tyndere og hurtigere, og du finder den til knap 2000 kroner de fleste steder.

Med Playstations share-play funktion, kan du invitere venner til at spille sammen med dig, også selv om de ikke selv har installeret spillet du er i gang med! Det er ret smart, og en fin social feature ved Sony’s Playstation 4.

Xbox er Microsofts modspil, som også på mange måder er en overlegen konsol. Ligesom Playstation konsollen udmærker den sig ved at være forbundet til en lang række cloud-baserede løsninger, så du kan spille sammen og bruge den til meget andet end at spille. Fx. kan du med få kliks se Netflix eller Youtube videoer osv. Designet af interface ligger sig meget op ad Microsofts seneste styresystemer.


Smart watches

Sidst men ikke mindst har 2016 budt på smart watches og fitness armbånd. Det mest populære smart watch er naturligvis Apple Watch, som nu er kommet i en version 2 med en række nyheder.

Den er vandtæt og har fået mere lys i skærmen, men først og fremmest har den fået indbygget GPS tracker, så den nu er et værdigt alternativ til de mange Fitness wearables, fordi den kan tracke din aktivitet via GPS.

Hvis det ikke skal være Apple, så har Samsung også et smartwatch, som hedder Gear S3. De kan begge alt fra tælle kalorier til at tracke dine løbeture eller cykelture, så du hele tiden har alle dine data på mobilens Apps, og kan holde øje med hvor mange kalorier du forbrænder eller om du har slået din bedste løbetid.

Apple Watch har et karakteristisk udseende med sin firkantede skærm, mens Samsungs watch har et mere klassisk design, som lægger sig op ad en almindelig urskive. Så hvis du gerne vil camouflere lidt at du har et smartwatch, så er Samsung et godt valg med et lækkert design.

Både Apples og Samsungs modeller ligger prissat omkring 3.000 kr, og du finder også begge slags hos Føtex.

Udvidet deklaration: 

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med føtex og NETKABLET.

Kommercielt