Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Er du også træt af at blive klædt af økonomisk, hvis du vil se fodbold i TV?

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Er du også træt af at blive klædt af økonomisk, hvis du vil se fodbold i TV?

Det kræver tusindvis af kroner hvert år, hvis man skal have adgang til de kanaler, hvor der vises fodbold. Men ved at være en anelse kreativ og live streame fodbold online, kan det gøre næsten gratis.

Det er efterhånden længe siden, at fodbolden gik fra at være hyggelig lørdagsunderholdning, der var tilgængeligt for masserne på nationalt TV, og til at være benhård business, hvor det koster kassen at være med.

Hos Danmarks største TV-udbyder, YouSee skal du som minimum have en YouSee TV Viasat Mellem-pakke for at få alle de kanaler med, som viser fodbold herhjemme. Den koster 679 kr. om måneden inklusiv bredbånd.

Det skal du fordi, TV-rettighederne i dag er delt imellem Viasat A/S, der står bag kanalerne TV3+ og TV3 sport og Discovery Networks Denmark ApS, som driver Kanal 9, 6’eren og Kanal 5.

Rettighederne er fordelt på den måde, at de to firmaer deler retten til at vise Superligaen, Premier League og La Liga, men skal du eksempelvis se landsholdet i aktion, er det nødvendigt at have Kanal 5 i din pakke, eller din streaming tjeneste.

Og lige præcis livestreaming er en ting, som danskerne i højere og højere grad har taget til sig.

Hele princippet med at se programmer når vi vil, passer ind i den måde danskerne lever vores liv på, hvorfor en stor del har valgt at have adgang til en eller flere af de store streamingsider.

Men den løsning er også en dyr fornøjelse, hvis man ville kunne se fodbold på nettet. Et Viaplay Sport abonnement koster 269 kroner om måneden, og skal du have adgang til Discoverys dplay.dk skal du have 159 kroner op af lommen om måneden.

Se bold med bookmakerne

Men heldigvis er løsningen slet ikke så langt væk, som man skulle tro. Det er nemlig blevet kutyme for de store bookmakere at købe sig adgang til at kunne vise live sport.

Gennem sider som eksempelvis sefodbold.dk eller andre sammenligningssider, kan du få hjælp til at live streame fodbold fra både Bundesligaen i Tyskland, Serie A i Italien, eller La Liga i Spanien. Vil du følge danskerne i Holland, eller se Caroline Wozniacki i aktion, kan det også lade gøre.

Mulighederne er mange, og det eneste, det kræver, er, at du har en spillekonto med penge på. At gamble er ikke nødvendigt.

Så ved at være en anelse kreativ kan der altså være tusindvis af kroner at spare hvert år, og det er ikke så dårligt.