Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

293

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Nogen belønnes, andre fratages sin autorisation

Debatindlæg
Åben

Gratis

Husk at dele

Når Bostedet Tangkær hjælper sine beboere med at skære ned på deres medicinindtag, så bliver de belønnet med en pris.

Når læge Stig Gerdes hjælper en overdoceret kvinde med at skære lidt den på sin uønskede medicin, så tager man hans autorisation!

Det synes som om, man i Danmark mangler noget koordination og noget konsensus ang. hvordan patienter bør behandles..

Det synes også som om, at da Styrelsen for Patientsikkerhed hed Patientombuddet, da afgjorde de oftere sager om patientklager til fordel for patienterne, og da var Patientombuddet en selvstændig organisation, som var PATIENTERNES vagthund.

Nu, efter Styrelsen for Patientsikkerhed har fået sit nye navn, og Sundhedsstyrelsen er afsender deres post, så synes det som om, Styrelsen for Patientsikkerhed er blevet SUNDHEDSSTYRELSENS skødehund.

Dengang afgjorde Patientombuddet f.eks. tre sager om funktionelle lidelser til fordel for patienterne, men det ville aldrig ske i dag. Som Sundhedsstyrelsens skødehund, så vil sådanne sager aldrig blive afgjort til patienternes fordel, fordi Sundhedsstyrelsen VIL have implementeret funktionelle lidelser overalt i landets sundhedsorganer.

Til dette formål har Sundhedsstyrelsen endda nedsat en arbejdsgruppe, som IKKE vil samarbejde med de 29 patientforeninger, som lige nu har lavet en underskriftindsamling, som protest imod, at deres fysiske sygdomme er blevet indlemmet i den psykiatriske diagnose funktionelle lidelser.

Den psykiater, Nils Balle Christensen, som læge Stig Gerdes ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed skulle have samarbejdet med, er ansat i Forskningsklinikken for funktionelle lidelser som eneste ansvarlige for Forskningsklinikkens såkaldte VidensCenter for sygdommen ME, myalgic Encephalomyelitis, den diagnose som kvinden, det hele handler om, var diagnosticeret med af førende eksperter, inden hun blev tvangsindlagt, fordi psykiaterne og Sundhedsstyrelsen ikke anerkender, at ME-udmattelses-sygdommen findes.

Det burde læger, sundhedspersonale og journalister forholde sig til og undlade, uden viden om sagen, at ’dømme’ læge Stig Gerdes.

Det er mægtige kræfter, som Stig Gerdes er oppe imod, og så længe Sundhedsstyrelsen styrer vha. sin magt på det ’funktionelle’ område, så vil læger, som mener, at funktionelle lidelse er lægens lette løsning, når han ikke ved, hvad patienten fejler, blive overrulet af Sundhedsstyrelsens MAGT, men ikke nødvendigvis fordi Sundhedsstyrelsen har RET.

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:10
Citer med linket her:
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Del eller citer med linket her

MediaCreeper

Jeg bruger meget tid på at udgive medierne på FOLKETS. Og de gør en forskel. Du kan bakke op om indsatsen ved at blive medlem eller sponsor. Mvh. Lennart Kiil