Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Demokraternes strategi med blokering af Trumps “immigration ban” vil give bagslag

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Demokraternes strategi med blokering af Trumps “immigration ban” vil give bagslag

Allerede inden Donald Trump blev indsat som Præsident, udtalte et hav af såkaldte “eksperter” i medierne, at Trump nok ikke vil holde præsidentposten længe og kan blive stoppet af en rigsretssag.

I Danmark var det ingen ringere en Uffe Ellemann der tilsluttede sig det bevidstløse hylekor, som under overfladen i virkeligheden giver udtryk for hvad de ønsker (Trumps afsættelse) og ikke hvad der er realistisk.

Politikerne fra establishment, medierne, diverse eksperter og selvfølgelig de mange kendisser fra Hollywood håber alle, at Trump vil falde hurtigt, og deres “ikke udtalte” strategi går også ud på at forfølge ham ved enhver lejlighed. Måske bedst udtrykt af skuespilleren Robert De Niro, som har udtalt “Trump Is a Bully, We Have to ‘Bully’ Him Back”.

Strategien er på plads, og man kører nu på med en benhård politik, hvor man starter retssager og forsøger at blokere Præsidentens tiltag med alle midler.

Således er Donald Trump nu involveret i mere en 50 retssager siden han indtog Præsidentposten.

Til sammenligning har andre præsidenter kun modtaget 3-4 søgsmål i samme tidsperiode efter disse præsidenters indsættelse.

Men den juridiske sag, som overskygger dem alle er blokering af det dekret, som bremser immigration til USA fra en række mellemøstlige lande. Sagen er startet af statsadvokaten for staten Washington, Bob Ferguson, som forøvrigt er politisk valgt til posten for det Demokratiske parti. Og hans udtalelser er dybt politisk motiverede, hvilket pressen overhovedet ikke kan forholde sig til, men i stedet ignorerer.  

Ifølge en artikel fra Seattle Times, så citeres den Republikanske leder i Washington state, Susan Hutchison for, “at der er tale om et ‘stunt’ for at få støtte fra den mest venstreorienterede del af det Demokratiske Parti”. Hun udtaler også, at den demokratiske Guvernør for Washington state, Jay Inslee, der ligeledes har spillet en stor rolle i denne sag, har ambitioner om at stille op til Præsidentvalget i 2020.  

Demokratiske politikere kan dermed sætte fokus på dem selv ved at slå hårdt til mod Trump.

Det interessante træk ved disse demokratiske politikere er at de “lefler” for den yderste venstrefløj i USA, hvilket er en relativ ny tendens, som muligvis vil fortsætte. Baggrunden for denne tendens kan skyldes at aktivitetsniveauet på den yderste venstrefløj i USA, ofte betegnet “ultra progressive” og bla. anført af filmmanden Michael Moore, er kraftigt stigende med et stort antal protestaktioner, aktivisme på universiteter og i storbyernes gader.

Mange af disse aktiviteter har også deres rødder i Bernie Sanders kampagne for at blive Demokratisk præsidentkandidat og det virker nu, som om at denne gruppe meget målrettet vil gå efter at få deres egen “ultra progressive” demokratiske præsidentkandidat, som skal udfordre Trump i 2020.

Mange demokratiske politikere har opfattet, at her er en stærk bølge de kan ride med på. Ligeledes er det en almindelig opfattelse i USA, at Bernie Sanders kunne have klaret sig bedre imod Trump end Hillary Clinton. Så der er meget der tyder på, at de politiske vinde på venstrefløjen blæser i retning af at en yngre udgave af Bernie Sanders, som skal udfordre Trump i 2020.

Derfor kan de næste 4 år blive præget af rigtigt meget ultra progressiv aktivisme, juridisk krigsførelse mod Trumps initiativer og den sædvanlige propaganda fra mainstream medierne.

Her er så argumentet for hvorfor Demokraterne vil fejle:

Statistikken siger nu, at der hver anden måned er et islamisk terrorangreb i Nordamerika eller Vesteuropa. Derfor vil et angreb, med stor sandsynlighed ske i USA inden for den nærmeste tid. Og alt imens politikere og jurister slås om immigrationsstramninger, da vil behovet for disse stramninger være indlysende for almindelige mennesker, når der sker endnu et angreb. Allerede nu er der stor opbakning omkring immigrationsstramningen, hvor 49% er for og 41% er imod.

Demokraterne der under valgkampen var ude af trit med den almindelige befolkning, vil med stor sandsynlighed komme til at fremstå endnu mere ude af trit med befolkningen og behovet for national sikkerhed. Resultat vil være at Trump kommer til at stå stærkere overfor vælgerne ved næste valg.

Vælgere der forøvrigt i stort omfang er komplet ligeglade med alle de mærkelige aktivister, de ensrettede politisk korrekte mainstream medier og et verdensfjernt Demokratisk parti, som er på selvmordskurs.

 

Kilder:

http://www.nbcnews.com/news/us-news/trump-named-more-50-lawsuits-inauguration-n716191

http://www.seattletimes.com/seattle-news/politics/ag-bob-ferguson-to-make-major-announcement-in-wake-of-trump-immigration-order/

Del Demokraternes strategi med blokering af Trumps “immigration ban” vil give bagslag