Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Guide: Sådan vælger du det helt rigtige foder til din kat

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Guide: Sådan vælger du det helt rigtige foder til din kat

Sponsoreret indhold
Annonce

Kommercielt

Kattens foder er alfa og omega for dens sundhed og velvære. Og giver du din kat det forkerte foder, kan det få konsekvenser. DyrenesButik.dk sørger for, at du vælger det helt rigtige foder til din kat.  

 

Katten har nogle helt særlige madbehov, og derfor er det uhyre vigtigt, at du ikke blot fodrer den med hvad som helst. Voksne katte har hver især helt individuelle fodringsbehov, og der er mange faktorer, der afgør, hvilket slags foder, som matcher din kats specifikke behov.

 

Din kats race, størrelse og helbred spiller en stor rolle, når du skal vælge foder, og det kan være svært at vide, præcis hvilke foderbehov din kat har. DyrenesButik.dk har kattefoder i alle kategorier og til alle særlige behov, din kat måtte have. Her finder du også en udførlig fodervejledning, der gør, at du kan være helt sikker på, at din kat får den rette mængde næringsstoffer og derfor lever ni sunde og gode liv.

 

Killing me softly

I den forbindelse er det vigtigt at huske på, at killinger og voksne katte spiser forskelligt. Killinger har brug for særlige ingredienser og næringsstoffer til deres udvikling. Og så handler det om at modstå det tryllebindende blik, der får mange katteejere til at glemme deres sunde fornuft og give den nuttede killing mad fra bordet eller for meget foder.

 

Vælg de rette snacks og godbidder

Når det er tid til en godbid eller en snack til din kat, er det heller ikke helt lige gyldigt, hvad du giver den. Godbidder er forkælelse til din kat, så det skal selvfølgelig smage godt, men de små snacks skal også gerne være sunde. Hos DyrenesButik.dk finder du et hav af kvalitetstestede og næringsrige snacks og godbidder, når din kat fortjener lidt ekstragodt.