Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Kommercielt

Book tid til din bil på værkstedet, når det passer dig

Hvad enten din bil skal have udført service eller have udbedret skader, så kan det sommetider være svært at få passet et værkstedsbesøg ind i sin travle kalender. Men på ViaBilers værksteder kan du nu booke tid til din bil online, når det passer dig.

 

Du kender det sikkert godt; det er tid til service, og du må forbi værkstedet med bilen. Men hvordan skal du så få hverdagens kabale til at gå op? Det har ViaBiler forsøgt at gøre nemmere for dig ved at åbne for online booking. Og kunderne har taget rigtig godt imod det nye initiativ.

 

"Vores kunder er glade for, at de selv kan gå ind og booke en tid på værkstedet – eksempelvis til serviceeftersyn – som passer ind i deres kalender. Det er lige så let som at booke tid hos frisøren eller et bord på en restaurant, som mange jo gør i forvejen," fortæller Etly Birgitte Vestergaard, Kundekoordinator fra Via Biler.

 

Gratis lånebil, hvis skaden er sket

Når ViaBilers specialuddannede teknikere får din skadede bil ind på værkstedet, går de effektivt til værks. De har mange års erfaring med at udbedre skader, og din bil er derfor i trygge hænder. Du kan endda låne en anden bil imens – helt gratis.

 

"De dygtige mekanikere i ViaBilers skadesservice gennemgår først bilen og undersøger omfanget af skaden. Herefter går vi hurtigt videre med at reparere bilen. På forhånd får du besked om den forventede behandlingstid, og du har mulighed for at få en gratis lånebil, mens vi får din bil sikkert og godt tilbage på farten," forsikrer værkføreren.

Lagt på af Sponsoreret indhold
annonce

Del eller citer med linket her

MediaCreeper