Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Book tid til din bil på værkstedet, når det passer dig

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Book tid til din bil på værkstedet, når det passer dig

Sponsoreret indhold
Annonce

Kommercielt

Hvad enten din bil skal have udført service eller have udbedret skader, så kan det sommetider være svært at få passet et værkstedsbesøg ind i sin travle kalender. Men på ViaBilers værksteder kan du nu booke tid til din bil online, når det passer dig.

 

Du kender det sikkert godt; det er tid til service, og du må forbi værkstedet med bilen. Men hvordan skal du så få hverdagens kabale til at gå op? Det har ViaBiler forsøgt at gøre nemmere for dig ved at åbne for online booking. Og kunderne har taget rigtig godt imod det nye initiativ.

 

"Vores kunder er glade for, at de selv kan gå ind og booke en tid på værkstedet – eksempelvis til serviceeftersyn – som passer ind i deres kalender. Det er lige så let som at booke tid hos frisøren eller et bord på en restaurant, som mange jo gør i forvejen," fortæller Etly Birgitte Vestergaard, Kundekoordinator fra Via Biler.

 

Gratis lånebil, hvis skaden er sket

Når ViaBilers specialuddannede teknikere får din skadede bil ind på værkstedet, går de effektivt til værks. De har mange års erfaring med at udbedre skader, og din bil er derfor i trygge hænder. Du kan endda låne en anden bil imens – helt gratis.

 

"De dygtige mekanikere i ViaBilers skadesservice gennemgår først bilen og undersøger omfanget af skaden. Herefter går vi hurtigt videre med at reparere bilen. På forhånd får du besked om den forventede behandlingstid, og du har mulighed for at få en gratis lånebil, mens vi får din bil sikkert og godt tilbage på farten," forsikrer værkføreren.

Del Book tid til din bil på værkstedet, når det passer dig