Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse En mindre lettelse af bilafgiften redder ikke Danmark som skattepolitisk er en komplet dødssejler

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

En mindre lettelse af bilafgiften redder ikke Danmark som skattepolitisk er en komplet dødssejler

Skrevet af Allan Cervin

Hvis man ser på den nuværende Regering og hvad den har fået gennemført af ægte borgerlig liberal politik kan jeg kun komme i tanke om ét område.

Under pres fra Liberal Alliance blev én af de mange danske topskatter sænket!

Nemlig den topskat der går under navnet registreringsafgift – den blev sænket fra 180 procent til 150 procent.

Og hvad der er nok så vigtigt er det efterfølgende en gang for alle bevist, at sænkning af en topskat som ganske enkelt er for høj, ikke betyder et offentligt ”tab”, da Statskassen faktuelt tjener ekstra milliarder på den nedsatte afgift!

Og glem ikke, at dette også er en topskat, da de billige motorkøretøjer kun bliver beskattet med 105 procent! Med andre ord en ekstra topskat på 45 procent.

Desværre for det borgerlige og liberale Danmark er den gennemførte politik stadig i høj grad socialdemokratisk hvis ikke direkte socialistisk overformynderisk og alle de andre topskatter og afgifter er stadig gældende.

Liberal Alliance gik til valg, med stålsatte øjne, på at sænke det groteske danske person skattetryk og krævede at person topskatten skulle sænkes med bare 5 procent.

Selv om man fjerner hele topskatten på 15 procent vil Danmark have et relativt højt samlet skattetryk. Danmark er fx et af de lande i verden som har den højeste momssats på 25 procent og som alle betaler af penge der er beskattet en gang.

Dette forslag om at sænke person topskatten med 5 procent (som skrevet i Regeringsgrundlag) gik alle de socialistiske partier i koma over.

Især Dansk Folkeparti og deres søsterparti Socialdemokraterne, trods det med stor sandsynlighed vil gå som med sænkning af registreringsafgiften, at Statskassen vil ”tjene” på at sænke denne person topskat!

Med andre ord, rendyrket misundelse og jantelov som politisk motiv for at fastholde dette groteske røveri af andre menneskers penge!

Af andre store topskatter kan nævnes bolig beskatning som faktisk er endnu mere grotesk, da du køber bolig med beskattede penge for derefter at modtage yderlige tvangs skatteopkrævninger på denne ejendom og hvis ejendommen har en værdi over 3 mio. kroner skal du så betale bolig topskat, plus grundskyld som ”naturligvis” er en yderlig skat.

På samme tid bruger de 179 levebrødspolitikere på Christiansborg over 33 milliarder (33.000.000.000,00) kroner af vores tvangsopkrævede penge - om året - på velfærdsmigranter og i dette tal er bevist udeladt en del omkostninger.

Med andre ord, hvis vi danskere ”fik lov til”, at beholde vores egne penge kan man fjerne topskat og sænker en lang række skatter og afgifter som fx moms, registreringsafgift, bolig beskatning, virksomhedsbeskatning, arveafgift etc. uden, at det offentlige taber én krone!

Den eneste forudsætning er, at alle migranter skal bære deres egne omkostninger og tegne private forsikringer (med fradrag i personskat) og hvis de ikke kan det, må de forlade Danmark da vi ikke er verdens socialkontor.

Og ikke bare vil det offentlige ikke tabe én krone, vi vil faktisk sparre milliarder i bureaukrati og system omkostninger til alle dem som ”administrerer” de 33 milliarder.

Den nuværende Regerings er en mindretalsregering i et politisk socialdemokratisk, hvis ikke direkte socialistisk land som vi kalder Danmark.

Men hvilken borgerlig og liberal politik har de rent faktisk gennemført, hvis vi ser bort fra sænkning af registreringsafgiften? Jeg kan ikke komme i tanke om andet, kan du?

Er Danmark i virkeligheden et kæmpe gøgler og illusions land, ledet af levebrødspolitikere som i bedste trylle/rylle kunstner stil servere den ene illusion efter den anden og beder os om at betale for dette Titanic show i en iskold dødssejlads.