Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

332

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Såkaldt borgerlig regering vil nu bruge 400.000.000 kroner på at intensivere jagten på små virksomheder

SKAT logo
SKAT logo

Antal

Debatindlæg af Lennart Kiil

Skatteminister Karsten Lauritzen fra Venstre melder nu, at regeringen vil afsætte i alt 400 millioner til skattekontrol med små og mellemstore virksomheder.

Ideen med at gå efter de små er ingenlunde ny. Tidligere skatteminister Benny Engelbrecht fra Socialdemokratiet rodede med samme forestilling.

Også de Radikales Morten Østergaard havde i sin tid som skatteminister en meget nedladende indstilling til de små selvstændige som har de små virksomheder.

I det hele taget virker det som om politikerne tror, at man kan klippe håret af en skaldet, når man sådan vil gå hårdere efter de små.

Skidt pyt med at SKAT så selv kaster penge efter kriminelle i udlandet eller at det offentlige igen og igen overskrider milliardbudgetter.

Der er noget sygt over at selv en såkaldt borgerlig regering vil intensivere jagten på små virksomheder og dermed gøre livet surt for dem og aflive mange af dem inden de kan vokse sig større.

Lennart Kiil er stifter af FOLKETS.DK og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

23/08/2017 - 16:01

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:11

Personer: 

Karsten Lauritzen

Organisationer: 

SKAT, Venstre

Serie: 

Den herskende klasse

Del eller citer med linket her