Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Såkaldt borgerlig regering vil nu bruge 400.000.000 kroner på at intensivere jagten på små virksomheder

SKAT logo
SKAT logo

Skatteminister Karsten Lauritzen fra Venstre melder nu, at regeringen vil afsætte i alt 400 millioner til skattekontrol med små og mellemstore virksomheder.

Ideen med at gå efter de små er ingenlunde ny. Tidligere skatteminister Benny Engelbrecht fra Socialdemokratiet rodede med samme forestilling.

Også de Radikales Morten Østergaard havde i sin tid som skatteminister en meget nedladende indstilling til de små selvstændige som har de små virksomheder.

I det hele taget virker det som om politikerne tror, at man kan klippe håret af en skaldet, når man sådan vil gå hårdere efter de små.

Skidt pyt med at SKAT så selv kaster penge efter kriminelle i udlandet eller at det offentlige igen og igen overskrider milliardbudgetter.

Der er noget sygt over at selv en såkaldt borgerlig regering vil intensivere jagten på små virksomheder og dermed gøre livet surt for dem og aflive mange af dem inden de kan vokse sig større.

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:10
Personer: 
Karsten Lauritzen
Organisationer: 
SKATVenstre

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil