Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Såkaldt borgerlig regering vil nu bruge 400.000.000 kroner på at intensivere jagten på små virksomheder

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Såkaldt borgerlig regering vil nu bruge 400.000.000 kroner på at intensivere jagten på små virksomheder

Skrevet af Lennart Kiil

Skatteminister Karsten Lauritzen fra Venstre melder nu, at regeringen vil afsætte i alt 400 millioner til skattekontrol med små og mellemstore virksomheder.

Ideen med at gå efter de små er ingenlunde ny. Tidligere skatteminister Benny Engelbrecht fra Socialdemokratiet rodede med samme forestilling.

Også de Radikales Morten Østergaard havde i sin tid som skatteminister en meget nedladende indstilling til de små selvstændige som har de små virksomheder.

I det hele taget virker det som om politikerne tror, at man kan klippe håret af en skaldet, når man sådan vil gå hårdere efter de små.

Skidt pyt med at SKAT så selv kaster penge efter kriminelle i udlandet eller at det offentlige igen og igen overskrider milliardbudgetter.

Der er noget sygt over at selv en såkaldt borgerlig regering vil intensivere jagten på små virksomheder og dermed gøre livet surt for dem og aflive mange af dem inden de kan vokse sig større.

Del Såkaldt borgerlig regering vil nu bruge 400.000.000 kroner på at intensivere jagten på små virksomheder