Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse 'Højrefløjen har vundet indvandringsdebatten – men alligevel bliver der ikke for alvor gjort noget ved problemerne'

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

'Højrefløjen har vundet indvandringsdebatten – men alligevel bliver der ikke for alvor gjort noget ved problemerne'

Skrevet af Morten Overgaard

Indvandringen er i dag en af Danmark største udfordringer og problemernes omfang er anerkendt af efterhånden alle. Men den etablerede højrefløj nægter at tage det endelige opgør med konventionerne, hvilket ellers er løsningen til at stoppe indvandringen. Det bør vi som højrefløjs-debattører være langt bedre til at kritisere.

Indvandringen til Danmark er et af de fænomener hvor man nærmest tager sig til hovedet når man indser emnets problematiske omfang og natur. I dag kan det ikke længere ignoreres at der findes massive problemer der fortsætter og en assimilering der i store træk udebliver.

Ja, i det store og hele ligner indvandringen nærmest et kuldsejlet projekt som et Danmark med tanke for sig selv aldrig burde have gået med til.

Spørgsmålet er så, hvorfor borgerlige politikere lader projektet fortsætte når det er blevet tydeligt at udviklingen ikke længere kan forsvares?

Svaret er desværre at den etablerede højrefløj træder vande, selvom de godt ved at de burde gøre noget ved sagen.

Ingen tragedie er dog uden lyspunkter, for i de senere år er indvandringsproblemerne blevet bredt anerkendt i samfundet. Når man læser avis-overskrifterne i dag fristes man nærmest til at sige at højrefløjen har vundet indvandrings-debatten.

Selv aviser som Information skriver i dag om problemerne, og der er meget få mennesker tilbage der går i brechen for en større indvandring til Danmark. Det er vel nærmest kun det Radikale Venstre og nogen isolerede tosser hist og her der holder fast i mangfoldigheds-paradigmet.

Selv Politiken er stoppet med deres retfærdige, moralske udbrud - noget de ellers var leveringsdygtige for i mange år.

Højrefløjen har simpelthen vundet indvandringsdebatten, hvilket er en fænomenal sejr. Men den officielle lovgivning halter bagefter eftersom konventionerne - og dermed asylmigrationen og familiesammenføringerne - forbliver.

Det kan naturligvis ikke forsvares, og det er i den forbindelse at vi på højrefløjen skal blive langt bedre til at kritisere de etablerede højrefløjs-partier for deres manglende handling.

Det primære problem i det borgerlige Danmark er ikke længere at dem på venstrefløjen nægter at indse problemernes omfang og natur. Nej, det primære problem er at VKO nægter at tage det endelige opgør med konventionerne.

Situationen er nærmest absurd, for deres modstand handler hverken om mangel på viden eller evne, eftersom de både kender problemernes omfang og har et solidt flertal til at gennemføre de nødvendige ændringer. I højere grad lader deres manglende handling til at bunde i en mangel på vilje og mod, og både Venstre, Konservative og DF lader til at have mistet den energi og vilje de tidligere havde på området.

Lad os nu være ærlige: Vi er alle sammen trætte af at blive holdt for nar år efter år af højrefløjs-politikere der ved bedre. Der er ingen undskyldning for hverken spildt tid, manglende handling eller lav ambition. Set fra det perspektiv er indvandringskriminalitet, problemer med Islam eller uvidende venstrefløjs-typer ikke længere landets største problem.

Alle sådanne problemer er sekundære, eftersom indvandringsdebatten allerede er vundet. Istedet bør hovedfokus ligge på at få den ønskede og nødvendige lovgivning igennem, hvilket kun bliver en realitet hvis VKOs slaphed blivet udstillet og årsagsforklaret. Befolkningen har et krav på at vide dette - især da dette perspektiv ignoreres af samtlige mainstream-journalister og -aviser.

Problemet hedder i høj grad Lars Løkke, og den mands manglende ambition og integritet. Det næst-største problem er Dansk Folkeparti, der ligesom strudsen har stukket sit hovede i sandet og lader indvandringen fortsætte uden at tage det nødvendige opgør.

Det burde ellers ikke være så svært: Man kan for eksempel motivere Løkke til handling ved at vælte ham, hvilket er langt bedre end at sidde i Folketinget i ti år uden at få sin politik gennemført. Ingen af de etablerede partier ønsker desværre at gøre dette, men nye partier som Nye Borgerlige og Dansk Samling bør være bevidste om dette hvis de vil have deres projekt til at blive en success.

I mellemtiden bør vi dog i debat-Danmark være langt bedre til at oplyse om og kritisere dette forhold. Indvandringsdebatten er vundet, løsningerne ligger for hånden og den borgerlige lejr har magten. Men de spilder tiden, og virker nærmest maskin-trætte i deres symbolske modstand mod indvandringen.

At vælte Lars Løkke virker nu som den eneste mulighed for et reelt paradigme-skifte. Det bør befolkningen vide, og det bør vi lægge mere fokus på som kommentatorer, skribenter og bekymrede borgere fra højre.

Del 'Højrefløjen har vundet indvandringsdebatten – men alligevel bliver der ikke for alvor gjort noget ved problemerne'