Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse To ting du bør overveje ved køb af nyt køleskab

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

To ting du bør overveje ved køb af nyt køleskab

Sponsoreret indhold
Annonce

Kommercielt

Der er flere ting du bør overveje før du køber et nyt køleskab. For at hjælpe dig vej har vi i denne artikel udpeget to gode råd du kan tage dig med dig, når du skal have et nyt køleskab.

Er temperaturen høj nok i dit køkken?

Som regel er det ikke et problem, da de  fleste hjem er velisolerede og udstyrede med radiatorer som sikrer spredning af varme i hele hjemmet. Men hvis du eksempelvis overvejer at købe et kølleskab til dit kolonihavehus, bør du undersøge specifikationerne på den model du overvejer at købe.

Kolonihavehuse er normalt ikke isolerede, og selvom du kun bor der i sommerhalvåret, skal dit nye køleskab stadig stå der året rundt. Det vigtigste at være opmærksom på er, at et køleskab som kun har én kompressor typisk ikke vil fungere i rum der bliver nedkølede – eksempelvis dit kolonihavehus om vinteren. Termostaten i køleskabet vil vurdere at der er tilstrækkeligt med kulde, og derfor ikke producere nok nedkøling til at holder fødevarerne i fryseren og køleskabet koldt nok.

Det er dog ikke et problem, hvis du køber en fryser eller køleskab med to kompressorer. De bliver ikke påvirket af temperaturen i køkkenet i det lokale, hvor du har dit køleskab stående.

Hvor stort skal køleskabet være?

I sidste ende er det en individuel vurdering af, hvor meget plads du mener du har brug for i køleskabet. Hvis du er en del af en større familie, bør du skabe dig et overblik over dine ugentlige madindkøb der skal være på køb. Derefter kan du overveje om der er tilstrækkelig med plads i den nuværende model, eller om dit næste køleskab skal være større. Til gengæld er et nyt køleskab en god mulighed for at opgradere din nuværende fryseplads, hvilket giver dig muligheder for større, mere optimal og bedre opbevaring af dig og din families mad.