Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Emsige internet-hystader tvinger undskyldning ud af Game of Thrones stjerne – der INTET forkert har gjort

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Emsige internet-hystader tvinger undskyldning ud af Game of Thrones stjerne – der INTET forkert har gjort

Skrevet af Lennart Kiil

Feminister bryder sig bestemt ikke om at få udfordret deres offermonopol.

Så hvis en mand for eksempel hævder at mænd også kan udsættes for sexisme, så sætter feministerne en heksejagt i gang på manden.

Var man nu lidt logisk anlagt, kunne man hævde at selve den holdningen, at kun det ene køn kan undsættes for sexisme, i sig selv er sexistisk.

Men nu har jeg nok allerede tabt feministerne. Logik og rationalitet er ikke deres stærke side.

Men manhunts på nettet - især på Twitter - det kan de finde ud.

De er faktisk ret gode til det.

Så gode at Kit Harington fra Game of Thrones nu undskylder og trækker sin udtalelse om at mænd også kan være ofre for sexisme og opleve at blive objektificeret tilbage.

Her er hvad Harington sagde:

Yes, in some ways you could argue I’ve been employed for a look I have. But there’s a sexism that happens towards men. There’s definitely a sexism in our industry that happens towards women, and there is towards men as well ... At some points during photoshoots when I’m asked to strip down, I felt that.

Selvom han helt tydeligt siger, at der er sexisme mod kvinder, så kaster feministerne sig alligevel over ham - alene fordi han siger at der altså også er noget sexisme og objektificering, der rammer mænd.

Så gjorde feministerne nemlig det de altid gør når andre mener noget andet end dem selv. De forsøgte at ramme Harington og Game of Thrones på pengepungen.

De truede ganske enkelt med massiv boycot og anti-'Games of Throne' kampagne på nettet. Og de gik da også i gang.

Feministerne blev ved og ved at angribe på nettet indtil Kit Harington til sidste fik fremstammet en undskyldning.

Look, I do think men can get objectified

I was wrong

Men nej. Han tog naturligvis ikke fejl han havde helt ret. Men feministerne fik med deres mafia-metoder nok engang underkuet sandheden.

Mænd må simpelthen ikke fortælle om deres dårlige oplevelser.

Fordi de ødelægger feministernes billede af en simpel verden hvor kvinder er ofre alene i kraft af deres køn og mænd de evige krænkere.

Feministerne har igen været ude i en magtdemonstration på nettet og endnu en mand har bøjet nakken for overherredømmet af emsige hystader bag twitter-tasterne.

Del Emsige internet-hystader tvinger undskyldning ud af Game of Thrones stjerne – der INTET forkert har gjort