Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

305

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade
Typer: 

Videoer

Antal

Del indlæg

For blot tre uger dage siden kunne Folkets Avis fortælle om en episode hvor en gruppe feminister forhindrede en kvinde i at holde foredrag for en gruppe studerende.

Nu er det sket igen.

Denne gang er det den canadiske lektor Janice Fiamengo som blev forhindret i at holde tale da en gruppe venstreradikale aktivister overdøvede ethvert forsøg på meningsudveksling og til sidst aktiverede en brandalarm, så forelæsningen måtte aflyses.

Det er en særdeles bekymrende udvikling at forelæsninger på universiteter og andre uddannelsesinstitutioner - og nu også biblioteker - oftere og oftere må aflyses på grund af voldelige protester.

Her en video fra optakten til møde med Janice Fiamengo hvor en person går til modangreb på aktivisterne og får dem smidt ud. I sidste ende fik aktivisterne dog held til at få mødet aflyst.

Seneste ændring: 
13/02/2019 - 14:38
Organisationer: 
Feminismen
FOLKETS

Del eller citer med linket her

MediaCreeper