Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

294

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Liberale kræmmere og konservative hyklere

Pixabay
Pixabay
Debatindlæg
Åben

Gratis

Husk at dele

Konservative ynder at beskylde liberale for at være kulturblinde og pengefokuserede.

Omvendt kan liberale beskylde konservative for at være principløse og hykleriske.

Når man fra nationalkonservativ kant for eksempel anser det som problematisk at muslimer ikke vil spise grisekød, men samtidig forsvarer jøders ret til at skære i små drenges tissemænd. Ja, så er principløsheden og hykleriet tydelig for alle med åbne øjne.

Omvendt har mange liberale ganske rigtigt så meget fokus på forholdet mellem individ og stat at man til tider glemmer alt om kultur og familie. Og der er en tendens til at liberale betoner økonomiske faktorer lidt rigeligt når menneskelige valg og adfærd skal forklares.

Og hvad så, egentligt?

Dette er vel ikke nødvendigvis noget problem.

Men jo, i Danmark er en splittet borgerlighed faktisk et problem.

Her i landet skal man nemlig holde sig for øje at både gruppen af økonomisk liberale og gruppen af nationalkonservative i Danmark er små i forhold til gruppen af kulturradikale og socialister / socialdemokrater.

Så hvis ikke liberale og konservative kan finde sammen, så er der egentligt ikke reelt noget modspil til status quo og business as usual her i landet. Som er en form for udvandet (heldigvis) kulturmarxisme.

Og det bliver svært at finde sammen sålænge for mange liberale er kulturblinde kræmmere og for mange konservative er principløse hyklere.

Løsninger på presserende problemer her i landet skal derfor søges endnu bredere. Og så bliver kompromisserne større. Og det kommer til at tage lang tid.

Måske for lang tid.

Men sådan kan det gå når borgerligheden er vingeskudt.

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:09
Citer med linket her:
Emner: 
kulturpolitik
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Del eller citer med linket her

MediaCreeper

Jeg bruger meget tid på at udgive medierne på FOLKETS. Og de gør en forskel. Du kan bakke op om indsatsen ved at blive medlem eller sponsor. Mvh. Lennart Kiil