Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

300

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade
Typer: 

Videoer

Antal

Del indlæg

Det undrer mig at journalister bliver ved med at bruge stråmandsargumenter imod Jordan Peterson.

For han er uhyre dygtig og hurtig til at opfatte, når en stråmænd bliver opstillet – eller hans holdninger bliver fremlagt forkert eller karikeret af modparten.

Desværre virker det som om mange journalister simpelthen ikke formår den intellektuelle samtale - eller om man vil, den sokratiske metode.

I stedet for at blive klogere og spørge ind, så har mange journalister det med at bore i deres egen projektion og de holdninger de selv aktivt tillægger modparten.

Det kommer til udtryk i videoen ovenfor - og det kom endnu mere tydeligt og langt oftere til udtryk i det nu herostratisk berømte Cathy Newman-interview, som du kan se her.

Og det kommer journalisterne ofte godt fra når de sidder over for uøvede interviewpersoner. Men det går altså ikke med en Jordan Peterson som er både trænet og har naturtalent for retorisk selvforsvar.

Hvis du vil vide mere om manden, så læs vores side om Jordan Peterson.

Seneste ændring: 
13/02/2019 - 14:38
Personer: 
Jordan Peterson
FOLKETS

Del eller citer med linket her

MediaCreeper