Primære faneblade

Antal

De lærer det aldrig

Det undrer mig at journalister bliver ved med at bruge stråmandsargumenter imod Jordan Peterson.

For han er uhyre dygtig og hurtig til at opfatte, når en stråmænd bliver opstillet – eller hans holdninger bliver fremlagt forkert eller karikeret af modparten.

Desværre virker det som om mange journalister simpelthen ikke formår den intellektuelle samtale - eller om man vil, den sokratiske metode.

I stedet for at blive klogere og spørge ind, så har mange journalister det med at bore i deres egen projektion og de holdninger de selv aktivt tillægger modparten.

Det kommer til udtryk i videoen ovenfor - og det kom endnu mere tydeligt og langt oftere til udtryk i det nu herostratisk berømte Cathy Newman-interview, som du kan se her.

Og det kommer journalisterne ofte godt fra når de sidder over for uøvede interviewpersoner. Men det går altså ikke med en Jordan Peterson som er både trænet og har naturtalent for retorisk selvforsvar.

Hvis du vil vide mere om manden, så læs vores side om Jordan Peterson.

13/2/2019
Personer: 
Jordan Peterson

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil