Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Luksusrejser behøver ikke at være dyre

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Luksusrejser behøver ikke at være dyre

Med lidt fleksibilitet kan du spare masser mange penge på rejsen

Hvis du er som mange andre danskere, så vil du sikkert gerne bare koble helt af i ferien. Du vil gerne lade batterierne ordentligt op, inden du skal tilbage til arbejdet igen, og det gøres bedst i solen på en dejlig badestrand eller ved poolen på et fint hotel, hvor alt mad og drikke er inkluderet i prisen. Derfor må ferien gerne være lidt af en luksusferie, og hvis du samtidig er lidt fleksibel med destinationen og afrejsetidspunktet, så kan du spare over halvdelen af normalprisen ved at kigge efter billige afbudsrejser med all inclusive.

 

Godt vejr i Danmark giver stort udbud af billige rejser

Sommeren i Danmark i år har være historisk god. Der har være flere sommerdage end nogensinde før, siden man begyndte at måle. Det er rigtigt dejligt for danskere generelt, men for rejserbureauerne betyder det, at de får mere end svært ved at sælge nok rejser. Jo bedre vejr herhjemme desto mindre sultne er folk efter at rejse sydpå for at opleve sol og varme. For rejsebureauerne er rejser der ikke blive solgte bare spildte, og derfor udbydes de ikke solgte rejser til en brøkdel af rejsernes normale pris efterhånden som afrejsetidspunktet nærmer sig. Det er disse rejser der normalt bare kaldes afbudsrejser eller last minute rejser.

Det gode vejr i Danmark har betydet, at udbuddet af afbudsrejser i år har været usædvanligt stort. Alle de større rejseselskaber har lige nu mange afbudsrejser til salg, og derfor kan det betale sig at kigge godt efter på de forskellige bureauers hjemmesider for at se, hvad der tilgængeligt netop nu.

 

Hav is i maven og få den bedste pris

Hvis du har lidt is i maven, så skal du vente til sidste øjeblik med at bestille. Det er selvfølgelig op til den enkeltes temperament, hvor længe man tør vente med at bestille, men sikkert er det at prisen er billigst helt tæt på afrejsen.

Du kan finde mange forskellige typer af rejser som afbudsrejser. Det kan være alt fra kun flybilletter til luksus rejser med all inclusive på fine hoteller. Heldigvis kan luksusrejserne med all inclusive også finde som afbudsrejser – så hvis du gerne afsted med så få praktiske ting at tage højde for som muligt, så skal du vælge all inclusive. Du slipper for at tænke på at købe mad og drikkevarer under hele opholdet, så du kan bare nyde livet og koncentrere dig om at få ladt batterierne op. Tilbage er vist kun at ønske dig rigtig god rejse!