Primære faneblade

Guide: Sådan bliver du klar til Black Friday

Annonce

Kommercielt

Denne store shoppedag i november er en af ​​de bedste dage på året til at spejde efter tilbud og rabatter på eftertragtede produkter. Men der er nogle ting man skal overveje, for at sikre sig at man ikke bliver snydt.

 

Før e-handel blev populært, betød det, at udsalg skabte masser af trafik, folkemængder og høje temperamenter. Mange står endda i kø i timevis for at få fingrene i de bedste tilbud og rabatter.

I dag er det muligt på en dag som Black Friday at både finde tilbud i fysiske og online butikker. Uanset om du handler i en butik, online eller fysisk, skal du følge disse tips for at få mest muligt ud af din Black Friday-shoppeoplevelse.

 

Forbered dig til Black Friday

Undersøg priser forud for Black Friday
Hvornår er en rabat ikke en rabat? Når rabatten kun reducerer en dyr mærkatpris til noget, der nærmer sig en fair markedsværdi.

I de uger og måneder, der leder op til Black Friday, skal du tjekke priser på de produkter, som du planlægger at købe på selve dagen. Se hvordan (eller hvis) de ændrer sig over tid, og find ud af om det kan betale sig at købe disse produkter på Black Friday.

På denne måde undgår du at falde for store besparelser, der slet ikke giver en besparelse. Du kan læse mere om hvordan du undgår at blive snydt på Forbrugerrådets Tænks hjemmeside her.

 

 

Følg forhandlere på de sociale medier
Dette tip kan vise sig at være en stor fordel, da du på denne måde kan se, når forhandlerne informerer om salgsfremmende aktiviteter og tilbud op til Black Friday. Hvis du har en aktiv Facebook-konto, skal du følge dine favoritforhandleres Facebook-sider. På denne måde vil du blive informeret om specielle Black Friday-begivenheder og tilbud fra alle dine favoritforhandlere.

 

Put dine favoritforhandleres websider i dine favoritter
Det lyder indlysende, men du vil blive overrasket over, hvor mange mennesker, der ikke udnytter bogmærkerne på computeren fuldt ud.

Gør brug af bogmærkerne, så du samler alle dine favoritforhandlere og produkter under dine favoritter. Dette gør det mere overskueligt for dig, når du skal i gang med at kigge alle produkterne igennem på Black Friday. Du skal nemlig ikke bruge tid på at finde de specifikke websider eller produkter.

 

Planlæg din dag
Før du forlader huset, så sørg for at planlægge hele din dag. Hvilke butikker vil du besøge, hvor lang tid tager det, og hvad skal du købe i alle butikker?

Sørg for at sætte lidt mere tid af til hvert stop, end hvad du umiddelbart tænker. På denne måde kommer du ikke bagud i din tidsplan, så du ikke når det hele.
 

Lav en indkøbsliste (og hold dig til den)
Den bedste måde at undgå at bruge for mange penge, er, at fastsætte et budget og holde fast ved det. Men dette kan du ikke gøre uden at vide præcis, hvad du skal købe. Før du tager afsted, skal du udarbejde en liste over produkter, som du planlægger at købe.

Sørg for at denne liste er færdiggjort, når du tager afsted til Black Friday. Afvig ikke fra listen, når du er afsted, og undgå spontane køb, medmindre dit budget kan rumme det.

 

Sådan foretager du bedst dine indkøb på Black Friday

Tag afsted som en gruppe
Black Friday er hurtigere, mere håndterbar og sjovere med en ven eller en slægtning. Før du ankommer til butikken, så sørg for at uddeleger købene: du går hen til tøjet, mens din ven går hen til elektronikken. På denne måde sparer du både tid og undgår dobbeltarbejde.

Start om natten
De fleste online butikker åbner op for deres tilbud allerede om natten op til Black Friday. Derfor kan det være en fordel at sidde klar ved midnat, hvis du vil have fingrene i et specifikt tilbud, som de har hos en online butik.

 

Tag behageligt tøj på
Black Friday ​​falder i det sene efterår, hvilket er en kølig tid på året. Det betyder mange overgange fra kolde parkeringspladser til opvarmede butikker. Medmindre du enten vil fryse eller have det for varmt, så er det vigtigt, at du tager det rette tøj på. Hvis du har en lang shoppedag foran dig, så vil behageligt tøj være det bedste valg.


Ankom tidligt
På Black Friday er de bedste tilbud typisk tidligt om morgenen. Hvis du vil have fingrene i de mest eftertragtede varer, der har en tendens til at flyve fra hylderne tidligt, så skal du også ankomme tidligt.

Hvis du absolut har brug for at købe det ene TV eller computer med en stor besparelse, så skal du sørge for, at du er der tidligt nok til at få det, før alle andre får den samme idé som dig.
Husk at slappe af og prøv at nyd Black Friday. Dagen er der kun en gang om året, og det er tiden til at købe alle de ting, som du har drømt om i flere måneder.

annonce
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
MediaCreeper

FOLKETS udgives og ejes af Kiils v/Lennart Kiil - cvr 35172831

x