Primære faneblade

Sådan lærer du at strikke dit eget vintertøj

Annonce

Kommercielt

Med vinteren kommer kulden, og med kulden kommer behovet for varmere tøj. Dette varme tøj behøver dog langt fra at være noget, du ikke ser frem til at trække i. For mange mennesker er sommergarderoben en del sjovere at finde frem, men dette behøver ikke være tilfældet i dit hjem. Ved at sørge for at din vintergarderobe er mindst ligeså spændende og klædelig som din sommergarderobe, kan du på bedste vis gå vinteren i møde.

 

Men for at skabe den perfekte vintergarderobe, kan det tænkes at indholdet til denne garderobe ikke skal købes. Det kan tværtimod være, at det er noget du selv bør og har lyst til fremstille. Vinterstrik kan være vanskeligt at finde i høj kvalitet, særligt hvis det skal være muligt at betale sig fra det. Ved selv at strikke din vintergarderobe, kan du derfor helt selv kontrollere hvordan dit tøj skal se ud. At strikke sit eget tøj til vinter kan gøre din glæde ved din vintergarderobe endnu større.

Kom vinteren i møde med vinterstrik af garn fra Drops

Men inden man kan gå ordentligt i gang med at strikke sin nye garderobe, skal man naturligvis først rent faktisk lære at strikke. Dette er ikke noget man blot intuitivt kan improvisere sig frem til at kunne og det er derfor nødvendigt, at sætter sig grundigt ind i processen. Download nogle strikkemønstre og se eventuelt nogle videoer på internettet om hvordan man på bedste vis kommer i gang med sit strikkeprojekt.

 

Til dette strikkeprojekt skal du naturligvis bruge noget garn. Der kommer ikke meget vinterstrik ud af projektet, hvis ikke man ligger inde med garnet til det. Her er der mange der vælger garn fra mærket Drops, hvis det er kvaliteten der skal være i fokus. En god sweater eller et par hyggesokker er ikke nogle man bliver glad for, hvis ikke de er fremstillet af garn i høj kvalitet. Der er en direkte og naturlig sammenhæng mellem kvaliteten af de materialer man benytter sig af, og kvaliteten af det endelige produkt man fremstiller. At finde noget godt garn er derfor essentielt for dit strikkeprojekt.

 

Sådan kan dine venner og familie også få glæde af dine strikkekundskaber

Når garnet er fundet, strikkemønstrene er printet og teen er sat over, kan du nu komme i gang med at strikke. Men hvis du vil give andre glæde af dit strikkeprojekt, kan du overveje at udvide modtagerlisten af disse strikkeprojekter. Hvorfor ikke give bedstefar et par varme vanter? Eller måske en veninde et smukt hjemmestrikket halstørklæde?

 

En hjemmelavet gave siger meget mere end enhver anden gave nogensinde kan komme til. Så nu hvor du alligevel er i gang med at lære dig selv at strikke, kan du jo ligeså godt gøre dine nærmeste glade til jul eller fødselsdag. Striktøj af høj kvalitet er aldrig noget man bliver træt af at modtage, og den højeste kvalitet kommer uden tvivl af, at tøjet er hjemmelavet. Der er god grund til at lade alle få glæde af dine kundskaber inden for strikning.

annonce
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn