Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Hjemmet kan sikres billigt med alarmer

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Hjemmet kan sikres billigt med alarmer

Selvom du kunne tro, at det kommer til at koste kassen, hvis du vil have sat et nyt alarmsystem op i hele huset. Men faktisk kan det vise sig at være både nemt og billigt et sikre dit hjem med tyverialarmer. Samtidigt kan det selvfølgelig også potentielt spare dig fra at få en rigtigt træls oplevelse engang i fremtiden. Derfor kan det selvfølgelig altid godt betale sig at investere lidt penge i at få et mere trygt hjem at bo i.

Der kan være mange penge at spare i forbindelse med at få sat alarmer op i hjemmet. Hvis du bestiller nogle til at sætte et alarmsystem op for dig, kan du nemlig trække noget af beløbet fra i skat. Du kan altså spare penge i skat, eftersom du kan få håndværkerfradrag på sine omkostninger ved at få sat alarmer op. Derfor kan det potentielt blive flere tusinde kroner billigere at få sat alarmer op i dit hjem.

 

Sådan sikrer du hjemmet

Med et komplet alarmsystem i hjemmet kan du være fuldstændigt sikret i tilfælde af, at nogen forsøger at bryde ind i dit hus. Hos Falck Alarm tilbyder de avancerede alarmsystemer, som er utroligt effektive i forbindelse med, at der sker et indbrud. Ved at have nogle rigtigt gode alarmer, som skræmmer indbrudstyven, kan du forhåbentligt få vedkommende til at droppe sit indbrudsforsøg. Sommetider kan du faktisk fuldstændigt forebygge, at indbrudstyven når at komme ind i dit hjem.

Med et komplet alarmsystem i huset vil der være sensorer på vinduer og døre, som kan igangsætte alarmen, hvis nogen forsøger at bryde ind. Dermed bliver der allerede vækket opmærksomhed, inden at tyven er kommet ind, hvilket kan skræmme vedkommende væk. Samtidigt vil der blive taget kontakt til en vagtcentral, hvor de undersøger, som der er ved at ske et indbrud, eller om der blot er tale om en fejl. Hvis tyven kommer helt ind i dit hjem, kan du installere fotosensorer, som tager et billede af gerningsmanden. Dette og andre ting kan være med til at stresse tyven, hvilket øger chancen for, at indbrudsforsøget er mislykket. Du kan læse meget mere på nettet, hvis du ønsker at se, hvordan du kan få et trygt hjem med alarm.

 

Alarmen kan styres med mobilen

Teknologien er på mange måder kommet endnu tættere på dig, og det er blevet meget nemmere at betjene teknologi. Det samme gælder naturligvis også for alarmsystemer. I dag kan du rigtigt nemt få adgang til at styre din alarm via din mobiltelefon.

Ved at styre din alarm med mobilen kan du se en status på dit alarmsystem for at se, om alt fungerer, som det skal. Eksempelvis kan du bruge mobilen til at tage et foto med fotosensoren, således at du kan se, at den fungerer. Derudover kan du også bruge mobilen til at til- og frakoble din alarm, når du forlader huset samt kommer hjem. Alt dette fungerer selvfølgelig trådløst, således at du ikke skal have diverse ledninger til at være forbundet med din alarm.