Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her

Og god læselyst,
Lennart Kiil

Primære faneblade
Annonce

Kommercielt

Lån penge til julegaverne, og slip for overarbejde

Plejer du at stresse rundt hele december i måned i jagten på de bedste gaver til venner og familie? Er julegaveindkøb lig med massevis af overarbejde og sene aftener på jobbet? Er du træt af at bruge flere måneders opsparing på nogle få uger af året? Det behøver du ikke længere. Med et kviklån kan du foretage dine juleindkøb i ro og mag uden at køre kontoen i sænk. I denne korte guide giver vi dig vores bedste råd til, hvordan et kviklån kan få dig smertefrit gennem den festlige højtid.

Med et lån er du hurtigt videre

Selvom julen er forbundet med hygge, er den for lige så mange en stressende periode, hvor der skal tjenes ekstra penge til både gaver, lækker mad og hyggelige arrangementer med hele familien. Men der er faktisk ikke nogen grund til at bruge alle døgnets timer på at skaffe flere penge, når du nemt og hurtigt kan låne penge til dine indkøb. Hurtigt lån kan være en god løsning, der giver dig mere overskud i juletiden. Når du ikke skal bekymre dig om at få tid til overarbejde inden juleindkøbene, kan du bruge tiden på det, der interesserer dig. På den måde får du mere ud af dine feriedage, fordi du kan slappe helt af.

Overvej det grundigt

Det skal dog nævnes, at kviklån ikke er en holdbar løsning på den lange bane. Det kan være et fint valg, hvis du er særligt presset et år, og ikke vil gå på kompromis med julehyggen. Vigtigst af alt er det, at du er helt sikker på, at du har fint råd til at betale lånet tilbage, når den tid kommer. Hvis det ikke er tilfældet, er der jo ingen grund til at tage lånet i første omgang, da du så ender i en værre økonomisk situation, end da du optog lånet. Derfor er det godt givet ud, at du sætter dig grundigt ind i vilkårene, før du låner. Det er også værd at tænke på, at jo hurtigere du kan betale pengene tilbage, jo billigere bliver det for dig. Desuden er det rarere for dig mentalt, da du så slipper for at gå og bekymre dig om det. Når du er hurtigt til at betale dit lån tilbage, er der også større sandsynlighed for, at du får lov til at låne en anden gang, hvis det bliver nødvendigt for dig.

Slap af i julen

Det kan virke underligt at låne penge til juletiden, hvis du ellers godt kunne tjene pengene ved at arbejde over. I sidste ende er du nødt til at gøre op med dig selv, om det er det værd. For nogle er det vigtigst at have god tid med familien og kunne slappe af, mens andre slet ikke er i stand til at slappe af, hvis de ikke selv har tjent de penge, flæskestegen er købt for. Det kommer altså helt an på dit temperament, om et hurtigt lån er noget for dig.

annonce

Folkets Avis har takket være trofaste støtter hjemme her. Vil du også være med?