Få adgang til alt indhold, slip for reklamer og støt Folkets Avis!

59,-
per måned

Annonce

Kommercielt

På 180grader kan du få et samlet overblik over liberale nyheder

Hvis du er borgerlig eller liberal kan du helt sikkert nikke genkendende til følgende scenarier.

 

Du bladrer dagens aviser igennem. Dine foretrukne er dagblade med primært borgerlige nyheder. Berlingske, Børsen og Jyllands-Posten. Måske, du også læser Weekendavisen. Og måske endda tabloidmedier som B.T. og Ekstra Bladet. På trods af din søgen føler du nogle gange, at de nyheder, der er mindst relevante for netop dig, drukner i de største og mest åbenlyse nyheder – eller blot venstreorienterede irrelevante nyheder.

 

Det samme gælder, når du besøger dagbladenes hjemmesider på nettet. Og på de sociale medier er det endnu værre. Selvom, du har mange borgerlige og liberale venner på Facebook og Twitter, drukner en relevant nyhed for dig hurtigt i andres irrelevante personlige opslag.

 

Med andre ord kan det være svært at danne sig et samlet overblik over netop de borgerlige og liberale nyheder, som interesserer netop dig. ”Hvis bare der var et medie, som udelukkende viste nyheder, der var relevante for mig,” tænker du måske.

 

Hvis du ikke allerede har hørt om Danmarks liberale netavis 180grader må det være dagens bedste nyhed for dig. Her får du nemlig et samlet overblik over borgerlige og liberale nyheder, som DU finder relevant.

 

Og det bedste af det hele? På 180grader kan du selv være medforfatter og deltage i debatten. Mangler der en god og relevant historie kan DU tilføje den og være med til at bevare og opdatere dette unikke medie.

 

På 180grader finder du over 130.000 brugergenererede artikler, samt blogs fra vores dygtige faste bloggere. Chris Bjerknæs, der er formand for Dansk Folkepartis Ungdom, blogger om borgerlighed og Carl Andersen, som er formand for Liberal Alliances Ungdom, blogger om værdien af frihed. Derudover finder du tidsvarende afstemninger og faktabokse. Du kan også følge 180grader på Facebook.

 

Hvad venter du på? 

Del På 180grader kan du få et samlet overblik over liberale nyheder