Primære faneblade
Annonce

Kommercielt

Hvad skal du lave med dine venner?

Vennerne er på besøg – men hvad skal I lave? Man siger, at det kun er dumme mennesker, der keder sig – men alle kan vist hurtigt blive enige om, at det er en skrøne. Alle har prøvet at kede sig i selskab med sine venner, og alle har prøvet at være tom for ideer til, hvad man kan lave.

 

Feriedagene står for døren, og her kan det være endnu mere træls at kede sig – for nu har man endelig tiden til at lave noget spændende og sjovt. Men hvad skal I lave? Hvis du mangler tips til, hvad du skal lave med dine venner i feriedagene, kan du læse med her.

 

Hold en spilleaften

 

Det er altid en god ide at samles om noget, som alle kan være med til. Og alle kan være med til en hyggelig spilleaften. I kan samles om en masse forskellige brætspil, hygge, snacks og gode historier, der bliver fortalt over et spil-et-eller-andet. Hvis I har mod på det, kan I sætte noget på højkant, I kan spille om – udover æren, naturligvis.

 

I kan for eksempel spille poker, hvor I hver især smider en lille indsats i puljen. Det kan gøre det sjovere at spille, hvis der er noget at spille om. Hvis ingen af jer har nogle spil, I kan spille, kan I overveje at spille online spil. Der findes rigtig mange sjove spil online, som man kan samles om.

 

I kan lege turister i jeres egen by

 

Hvis I keder jer, og I har tid til det, kan I overveje at lege turister i jeres egen by. Der er med garanti ting, I ikke har set eller prøvet – og som I heller ikke får gjort i hverdagen. Disse ting kan I endelig se og prøve, nu hvor I har tiden til det. I kan gå på opdagelse i den by, I bor i.

 

Der vil med garanti være nogle sjove ting at se og opleve. Ting, som I kan skabe nye minder og historier ud af. I kan samtidig med fordel se, om der er nogle særlige aktiviteter i jeres by eller i omegnen. Ofte er der særlige aktiviteter i ferier, som arrangeres for alle aldre. Det kan være, I kan prøve noget helt nyt og spændende sammen.

 

Ryk biografen hjem i stuen

 

Det kan være dyrt at finde på en masse aktiviteter, hvis alle aktiviteterne skal forgå uden for huset. Det kan altså være dyrt ikke at ville kede sig – men det behøver det heldigvis slet ikke at være. I kan for eksempel droppe den dyre biograftur og rykke biografen hjem i stuen. I kan se alle jeres favoritfilm, mens I spiser popcorn med dyner i sofaen.

 

Det er hygge på højt plan, og det koster ikke noget. I kan se lige de film, I har lyst til. Måske kan I endda lave et helt film-maraton, hvor I får set alle jeres favoritfilm på én dag.

annonce