Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Hvorfor er det så dyrt at være fodboldfan?

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Hvorfor er det så dyrt at være fodboldfan?

Det er dyrt at være fodboldfan, og faktisk viser tal at flere og flere begynder at livebette på sport på nettet frem for at se kampene live. Dette kan skyldes, at der er mange pris-faktorer der spiller ind, hvis man vil være en rigtig dedikeret fodboldfan med sand holdånd. For at kunne følge sit hold i medgang og modgang, skal man nemlig finansiere turen til hjemmekampe, længere ture til udekampe, sæsonbilletter, halvlegs hotdogs og hvad der ellers hører sig til. Det kan altså hurtigt blive en dyr månedsudgift, at skulle følge sit fodboldhold. Dette kan altså være grunden til, at mange begynder at foretrække Unibet odds på nettet frem for at se kampene live. Derudover er der også mange, der benytter sig af live streaming-tjenester, da de her ofte kan finde mange sportsgrene og forskellige ligaer samlet på et sted.

Hvad koster det at være Superliga-fan?

Den danske Superliga er skudt i gang og tiltrækker superfans fra alle landets hjørner. Men hvad koster det egentlig at være superfan i din favoritklub? Vi kan fortælle så meget, at det er billigst at være AC Horsens-fan, hvor en kampbillet kun koster 90 kr. Dyrest er det at være FCK-fan, hvor man skal punge ud med 315 kr for at se en hjemmebanekamp. Se hvad det koster at være fan i din Superliga klub.

De dyreste europæiske fodboldklubber

Vi har i Danmark ikke så meget at bekymre os om, når det kommer til billetpriserne for en hjemmebanekamp.

For at være engelsk fan og følge med i Premier League, skal man nemlig betale nogle af europas dyreste billetpriser! Tal viser, at Premier League’s billetpriser siden 2011 er steget med hele 12%. For en enkeltbillet skal man have den store tegnebog frem, da en billet i gennemsnit koster £53,76, hvilket svarer til ca 457,98 danske kroner. Hvis man gerne vil se en Arsenal kamp, skal man af med et stort beløb på £97 (ca. 826,34 DKK). Nogle af de billigere billetter finder man hos klubber som Leicester, Norwich og Stoke, hvor en billet koster £50 (ca. 425,96 DKK).

Hvis du gerne vil se spillere som Messi og Suarez fyre den af på banerne i La Liga, så skal du af med ca. 490 kroner for en enkeltbillet. Rykker vi lidt til højre for den spanske La Liga og kigger på Serie A i Italien, skal man i gennemsnit af med 480 kr. for en billet. Hvis du gerne vil opleve en ægte schweizisk fodboldkamp i deres Super League, så skal du give 330 kr. I USA har de deres Major League Soccer, hvor man skal give lige under 300 kr for en billet. I Holland skal du give 280 kr for en billet. I Ligue 1 i Frankrig koster en billet ca. 260 kr. I Portugal koster det 227 kr. for en billet til Primeira Liga. En billet til Bundesligaen koster 225 kr., og er dermed den liga, hvor du får mest for dine penge.

Del Hvorfor er det så dyrt at være fodboldfan?