Gå til hovedindhold

Hvor skal jeg flygte hen næste gang?

Af Anahita

Min familie flygtede til Danmark fra præstestyret i Iran, da jeg var 8 år, hvor jeg var tvunget til at gå med tørklæde allerede som lille pige.

I stik modsætning med dette kæmpede min far for ytringsfrihed og kvinders rettigheder til at udfolde sig på lige niveau som mænd. Men Khomeini slog hårdt ned på kritikere af de islamiske doktriner – og det blev for farligt for os at være i Iran.

I Danmark derimod oplevede vi en fred, frihed og et frisind, som vi med stor glæde og taknemmelighed tog til os.

Det er værdier som disse der har dannet grundlag for et stærkt, rigt og velfungerende velfærdssamfund, som mange danskere måske tager for givet, fordi de aldrig har kendt til andet. Men det er på tide at indse at ikke alle, der kommer til Danmark ønsker at tage de danske værdier til sig.

Mange fra især de muslimske lande kommer hertil af økonomiske årsager og får tilmed tilskud til at dyrke, styrke og indoktrinere islamisering via skoler, moskéer og foreningsliv. Det er en islamisering, som står for alt det min familie flygtede fra, og som kun er blevet styrket med 2. og 3. generationsindvandrere.

Det er på tide at vi indser, at islam undergraver de danske værdier – derfor skal vi helt stoppe med at give støtte til institutioner som drives af islamiske kræfter – hvis vi vil bevare vores frihed og frisind, skal islam ingen indflydelse have i Danmark!

Derfor har jeg de sidste dage lanceret en ny plakat der skal vise, hvilken fremtid vi kan forvente, hvis udviklingen ikke vendes. En fremtid, hvor nogle af os igen er nødt til at flygte fra Islams ufrihed. Plakaten er udstyret med teksten ”Hvor skal jeg flygte hen næste gang?”, som skal referere til den større indflydelse, Islam er ved at få i det danske samfund.

Jeg ønsker at gøre vælgerne opmærksomme på, at deres valg den 5. juni vil have stor effekt på, hvordan Danmark kan se ud, hvis indvandringen fra muslimske lande fortsætter. For mig er det vigtigt, at min fortid ikke bliver mine børns fremtid - eller andre børns for den sags skyld. 

Alle børn har fortjent en barndom med fri udfoldelse og uden religiøse mærkater.

Plakaten kan ses i forskellige byer i Københavns Omegns Storkreds, hvor jeg er opstillet.

Anahita Malakians er folketingskandidat for Nye Borgerlige