Danskerne er dårligt oplyste - især Københavnerne

Skrevet af Lennart Kiil

Når en femtedel af Københavnerne vil stemme på Enhedslisten, så er der gået noget galt med oplysningen af dem.

Og når Socialdemokratiet på landsplan er det suverænt største parti - med lang vej ned til nummer to - så står det skidt til med oplysningen mere generelt i hele landet.

Socialdemokratiet vil føre en kollektivistisk politik hvor børn ikke tilhører forældrene eller sig selv. Hvor børn ganske enkelt er statens ejendom fra de starter i tvungen vuggestue.

Enhedslistens politik vil gøre Danmark til et fattigt land. Ganske enkelt.

At så mange mennesker i København vil sætte et kryds ved Enhedslisten samtidig med at socialismens konsekvenser spiller sig ud i Venezuela, så enhver kan se det, er mildest talt bekymrende.

Vi tror måske at fordi vi alle kan læse, har adgang til internettet og et udvalg af medier, så er vi veloplyste.

Det er ikke tilfældet.

Hvis danskerne forstod økonomi og hvor velstanden stammer fra, så ville de ikke stemme så massivt på socialistiske partier.

Og det er ikke sådan at folk stemmer mere realistisk eller fonuftigt bare fordi de har mere uddannelse. Snarere tværtimod.

Hele det danske uddannelsessystem er bygget på en myte om at den socialdemokratiske velfærdsstat er alt andet overlegen.

Og hele medieapparatet med Danmarks Radio og TV2 i front bygger på samme overtro. Alt er bygget op omkring en stadig mere uregerlig offentlig sektor.

Der er absolut ingen forståelse for dem som skal skabe og nyskabe. De selvstændige og iværksættere som skal udvikle.

Det handler altid om de stakkels offentligt ansatte.

Danskerne er ganske enkelt dårligt oplyste, og det skyldes at de er underlagt en massiv propaganda gennem uddannelse op medier.

Nu er det tilmed sådan at mange lukker sig inde i ekkokamre på Facebook og på den måde blot cementerer egne fordomme yderligere.

Behøver jeg at understrege at der er et enormt behov for en dansk medieplatform som kan udfordre de statsstøttede medier og de amerikanske tek-giganter?

Husk at følge med på FOLKETS

Ellers er du selv ude om det.