Primære faneblade

Er du godt nok forsikret?

Annonce

Kommercielt

Alle bør have en forsikring. Hvordan den forsikring så er skruet sammen, kan være helt individuelt, men det er vores behov for forsikringer jo også. Spørgsmålet er, om du er forsikret så godt, som du kan blive, til den rigtige pris, i den livssituation, du har lige nu.

I dette hele taget kan det godt betale sig at tjekke dine samlede forsikringer indimellem. Har dit liv ændret sig markant over de seneste år, eller er det mere eller mindre status quo? Der bør i hvert fald være et match der.

Få tre gode tilbud på forsikring

Det kan sagtens være, at du er udmærket tilfreds med at være i det forsikringsselskab, som du har været i igennem flere år. Men hvis et andet anerkendt selskab kan give dig et bedre tilbud, så vil du måske være villig til at skifte selskab.

Hvis du skal til at have en forsikring for første gang, så giver det rigtig god mening at se, hvad de forskellige selskaber har at tilbyde et nyt medlem.

For ikke at gå fuldstændig død på Google, så kan du skyde genvej ved at tjekke de bedste muligheder for dig ved en sammenligning af forsikringer på Forsikringsportalen. Det er en let overskuelig side, der netop har gjort det store sammenligningsarbejde for dig.

Du indtaster dine forsikringsbehov, og du vil kunne få tilsendt tre gode tilbud om et matchende forsikringsselskab.

Vær også opmærksom på vilkårene

Det første, der nok springer dig i øjnene, er forskellen på prisen for at have en forsikring. Den er da også et vigtigt parameter, men det er ikke det eneste, der er vigtigt. At prisen er så lav som muligt, hjælper dig ikke så meget, hvis nogle af de gældende vilkår er ringere, end hvis du vælger det selskab, der kan tilbyde dig en bedre erstatning.

Det er noget, du bør afveje imod hinanden. Der er for eksempel tre meget vigtige kriterier, som du bør nærlæse, inden du udelukkende vælger selskab med pengepungen. Det er disse tre:

  • Hvor stor er din selvrisiko?
  • Hvor højt er dækningsbeløbet?
  • Er der mulighed for at have særlige forsikringsbehov?

Disse kriterier kan have ret stor betydning for, hvor stor din erstatning kan blive den dag, ulykken er ude. Selvom en forsikring er noget, som man egentlig ikke ønsker, man nogensinde får brug for, så kan den bogstaveligt talt være guld værd, hvis ulykken skulle ramme dig.

Få rabat på dine forsikringer

Hos de fleste forsikringsselskaber er det muligt at få en vis rabat. Det kan være, hvis du er studerende, eller det kan være hvis du har flere forsikringer samlet hos det samme selskab. Mange har brug for flere forsikringer, og så er det altså smart at have dem i det samme selskab. Muligheden for en rabat kan også spille ind, når du skal vælge forsikringsselskab.

Vil du gerne have et endnu større udbud af selskaber, så kan du se flere muligheder hos Ecomia. Du behøver jo ikke nødvendigvis at tegne et livsvarigt medlemskab af et forsikringsselskab. Skulle dine livsvilkår ændre sig, eller får du et bedre tilbud et andet sted, så er du fri til at skifte.

annonce