Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Det bedste råd jeg kan give på mændenes kampdag er: Lyt ikke til feministerne

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Det bedste råd jeg kan give på mændenes kampdag er: Lyt ikke til feministerne

Lyt for alt i verden ikke til feministernes vrøvl. De aner ikke hvad de ævler om.

Skrevet af Lennart Kiil

I dag har jeg set hvordan feminister og medier forsøger at overtage mændenes dag.

Det duer ikke. Skal vi overhovedet have noget så kollektivistisk og gruppebaseret som en (kamp)dag for mænd, så skal det som minimum være på mænds præmisser. Ellers giver det ingen mening at kalde dagen for mændenes dag.

I dag har der for eksempel været en del indlæg i medierne om at opgaven her på mændenes dag må være at bekæmpe kønsroller.

Disse indlæg er oftest skrevet af ganske unge mennesker. Mestendels kvinder. Sikkert også af nogen for hvem køn fylder meget. Måske er de feminister og ser manderollen som en forhindring på vejen imod deres kønsløse samfund - eller hvad det nu er som er deres kamp for tiden.

En kamp for mænd og hele samfundet er det i hvert fald ikke.

Og deres fokus er komisk for kønsrollerne har aldrig været mere udflydende og slappe end i dag. Ja, man kan sågar skifte køn hvis man ikke er tilfreds med det køn man nu engang er født med.

Så hvorfor har de unge kvinder, som medierne lader komme til orde, så travlt med at mene noget om hvordan mænd skal leve deres liv? Og hvorfra ved de at mænd føler sig klemt af snævre kønsroller?

Selvfølgelig kan kønsroller blive for snævre eller overmåde begrænsende. Men der har vi ikke været længe. Jeg har aldrig i mit liv oplevet snævre kønsroller som værende et nævneværdigt problem.

Og ved jeg ikke lidt mere om hvordan det er at leve som mand i Danmark end en kvinde på 20 gør?

I det med kønsrollerne ligger der også noget andet. Feministerne vil gerne af med kønsroller. Men på en noget selektiv måde. Mænd skal opgive de frembrusende sider. De dominante og assertive egenskaber. Det selvhævdende.

Men bemærk at feminister selv besidder disse egenskaber. Ofte i overmål. Og at feminister søger at fremelske disse egenskaber i kvinder som de forsager i mænd. Så egentligt er der jo ikke tale om at feminister vil af med kønsrollerne.

De vil blot bytte rundt på dem.

Feminister vil gerne have at mænd skal vige og gøre plads til kvinder, så kvinderne kan overtage de vellønnede og indflydelsesrige poster i samfundet.

Dette giver en masse kvinder stress og skaber med tiden en masse mænd som ikke er attraktive i kvinders øjne.

For kønsroller er ikke bare - som navnet eller antyder - roller.

Der er noget mere basalt på spil. Og vi kan ikke bare vende tingene på hovedet og forvente at tingene stadigt vil fungere eller fungere bedre end de gør i dag.

At følge feministernes råd og blive en vigende mand, det er en total taberstrategi. Det ved de mænd, som efterplaprer feministerne, også udmærket godt.

Det er derfor disse mænd altid beder andre mænd, men ikke lige nøjagtigt dem selv, om at flytte sig og give plads til kvindernes indtog. De overlader ikke selv plads til hverken kvinder eller mænd.

Så vær dig selv, vær god mod mennesker og dyr. Byg dig selv op - blev dygtig. Vær ærlig.

Og lyt for alt i verden ikke til feministernes vrøvl. De aner ikke hvad de ævler om.

Del Det bedste råd jeg kan give på mændenes kampdag er: Lyt ikke til feministerne