Bliv medlem eller sponsor

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

281

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem
eller sponsor

Primære faneblade

Endelig en politiker der fatter det: "Vores skattesystem er fallit"

https://www.facebook.com/jarlov/videos/434619073918662

Venstre bakker ikke op om et simpelt skattesystem

Vores skattesystem er fallit. Det er blevet så kompliceret, at ikke engang SKAT selv kan styre det. Folk kan ikke gennemskue reglerne og virksomhederne bruger enorme mængder tid på at navigere i dem. Derfor er det en topprioritet for Konservative at få mere simpel skat. Et af vores forslag er at afskaffe arbejdsmarkedsbidraget og erstatte det med en simpel trækprocent. Der er ingen grund til, at man først skal trækkes 8% i arbejdsmarkedsbidrag og derefter en anden procent af det, som er tilbage. Lad os få en simpel trækprocent, som er til at forstå. Vi arbejder på at få opbakning til det i Folketinget, men mit forsøg på i første omgang at overbevise Venstre går ikke så godt. Før valget kaldte skatteminister Karsten Lauritzen det lige så svært som at sætte en mand på månen, og her bliver det dårligt modtaget af Venstres finansordfører Troels Lund Poulsen. Hvis du er enig i vores forslag og vil have mere simpel skat, så del gerne opslaget.

Posted by Rasmus Jarlov on Thursday, November 14, 2019
"Det er blevet så kompliceret, at ikke engang SKAT selv kan styre det"
Typer: 

Videoer

Ingen

Husk at dele

Det har jeg jo sagt gennem mange år.

SKAT's system er blevet så kompliceret at kun de mest drevne skurke kan gennemskue det.

Almindelige borgere og virksomheder er chanceløse.

Og SKAT selv? De fatter tydeligvis ikke meget af hvad der foregår. Det er sikkert derfor de altid har travlt lige "i øjeblikket".

På Facebook deler Rasmus Jarlov videoen med blandt andet følgende kommentarer:

Vores skattesystem er fallit. Det er blevet så kompliceret, at ikke engang SKAT selv kan styre det. Folk kan ikke gennemskue reglerne og virksomhederne bruger enorme mængder tid på at navigere i dem.

Derfor er det en topprioritet for Konservative at få mere simpel skat.

Et af vores forslag er at afskaffe arbejdsmarkedsbidraget og erstatte det med en simpel trækprocent. Der er ingen grund til, at man først skal trækkes 8% i arbejdsmarkedsbidrag og derefter en anden procent af det, som er tilbage. Lad os få en simpel trækprocent, som er til at forstå.

Desværre virker Venstre ikke interesseret i at gøre systemet simplere. Det tolker jeg personligt derhen at Venstre er blevet et systembevarende djøf-parti.

Et simplere system vil kræve færre folk i den offentlige administration, og det, er Venstre åbenbart ikke længere interesserede i, skal ske.

Seneste ændring: 
25/11/2019 - 10:24
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard

Del eller citer med linket her

MediaCreeper