Primære faneblade

Ingen

Endelig en politiker der fatter det: "Vores skattesystem er fallit"

"Det er blevet så kompliceret, at ikke engang SKAT selv kan styre det"

https://www.facebook.com/jarlov/videos/434619073918662

Venstre bakker ikke op om et simpelt skattesystem

Vores skattesystem er fallit. Det er blevet så kompliceret, at ikke engang SKAT selv kan styre det. Folk kan ikke gennemskue reglerne og virksomhederne bruger enorme mængder tid på at navigere i dem. Derfor er det en topprioritet for Konservative at få mere simpel skat. Et af vores forslag er at afskaffe arbejdsmarkedsbidraget og erstatte det med en simpel trækprocent. Der er ingen grund til, at man først skal trækkes 8% i arbejdsmarkedsbidrag og derefter en anden procent af det, som er tilbage. Lad os få en simpel trækprocent, som er til at forstå. Vi arbejder på at få opbakning til det i Folketinget, men mit forsøg på i første omgang at overbevise Venstre går ikke så godt. Før valget kaldte skatteminister Karsten Lauritzen det lige så svært som at sætte en mand på månen, og her bliver det dårligt modtaget af Venstres finansordfører Troels Lund Poulsen. Hvis du er enig i vores forslag og vil have mere simpel skat, så del gerne opslaget.

Posted by Rasmus Jarlov on Thursday, November 14, 2019

Det har jeg jo sagt gennem mange år.

SKAT's system er blevet så kompliceret at kun de mest drevne skurke kan gennemskue det.

Almindelige borgere og virksomheder er chanceløse.

Og SKAT selv? De fatter tydeligvis ikke meget af hvad der foregår. Det er sikkert derfor de altid har travlt lige "i øjeblikket".

På Facebook deler Rasmus Jarlov videoen med blandt andet følgende kommentarer:

Vores skattesystem er fallit. Det er blevet så kompliceret, at ikke engang SKAT selv kan styre det. Folk kan ikke gennemskue reglerne og virksomhederne bruger enorme mængder tid på at navigere i dem.

Derfor er det en topprioritet for Konservative at få mere simpel skat.

Et af vores forslag er at afskaffe arbejdsmarkedsbidraget og erstatte det med en simpel trækprocent. Der er ingen grund til, at man først skal trækkes 8% i arbejdsmarkedsbidrag og derefter en anden procent af det, som er tilbage. Lad os få en simpel trækprocent, som er til at forstå.

Desværre virker Venstre ikke interesseret i at gøre systemet simplere. Det tolker jeg personligt derhen at Venstre er blevet et systembevarende djøf-parti.

Et simplere system vil kræve færre folk i den offentlige administration, og det, er Venstre åbenbart ikke længere interesserede i, skal ske.

25/11/2019
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn