Bliv medlem eller sponsor

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

281

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem
eller sponsor

Primære faneblade

Covid-19 spreder sig: Japan beder arbejderne blive hjemme

Blandt andet teknik-giganten Sony i Japan beder medarbejderne arbejde hjemmefra
19/02/2020 - 07:08
Åben

Gratis

Antallet af smittede med Covid-19, tidligere omtalt 2019-nCoVid og ny coronavirus fra Wuhan, stiger heldigvis stadig langsomt uden for Kina.

De nærmeste nabolande har dog efterhånden en del tilfælde. Det har Japan også, selvom landet består af øer og på den måde ikke er landfast med resten af Asien.

Japan har samtidig en af verdens mest aldrende befolkninger. Og meget tyder på at lande med aldrende befolkninger er meget skrøbelige i forhold til infektionssygdomme som Covid-19.

Det store antal alvorligt syge og døde ældre vil hurtigt overvælde ethvert sundhedssystem. Her skal vi huske på at sundhedssystemerne i lande med aldrende befolkninger i forvejen er under stort pres.

Derfor tager man naturligvis truslen fra covid-19 meget alvorligt i Japan, hvor man også længe afviste at tage imod skibstrafik som var berørt af covid-19.

Men det er ikke bare myndighederne i Japan som reagerer på faren fra covid-19. Det gør landets virksomheder også. Blandt dem nogle af de største i verden inden for automobil og elektronik-industrien.

NIKKEI har en række artikler om fænomenet i Japan hvor virksomheder beder medarbejderne om at arbejde hjemmefra og i det hele taget undgå transport i myldretiden.

Organisationer: 
JapanKinaSony
Emner: 
Covid-19 - ny coronavirus

Husk at dele

Citer med linket her:
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard

Del eller citer med linket her

MediaCreeper