Primære faneblade
Åben

Gratis

Nu anbefaler Mutter Merkel også mundbind

Nu mangler kun danske myndigheder

Merkel anbefaler at man bruger mundbind

En række tyske medier skriver om nye anbefalinger på corona-området fra den tyske Bundesregierung - faktisk direkte fra selve "Mutter" Merkel.

Der er en del ændringer. Og en del som fortsætter som hidtil i Tyskland som sammenlignet med de fleste andre store europæiske lande hidtil har klare coronakatastrofen relativt flot.

En af de opsigtsvækkende anbefalinger direkte fra Merkel mund er denne:

Zudem wird das Tragen einfacher Schutzmasken insbesondere im öffentlichen Verkehrsmitteln und beim Einkaufen empfohlen. Dies sei „geboten“, weil es andere schütze und bei einer großen Zahl dann auch sich selbst, sagte Merkel. Es gibt aber keine Pflicht zum Tragen einer Maske.

Mit tysk rækker til at Merkel anbefaler at man bruger almindelige ansigtmasker også kaldet kirugiske masker eller mundbind – især når man benytter sig af offentlig transport eller er på indkøb.

Interessant er det også at Merkel erkender at ansigtsmasker både yder beskyttelse for bærer selv og andre. Noget som hårdnakket benægtes af sundhedsstyrelsen i Danmark.

Hvis man har mod på at gå mere i detaljer med de tyske anbefalinger og nylige ændringer af disse, så kan artiklen her anbefales:

https://m.tagesspiegel.de/poli...

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
16/04/2020 - 16:58

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil