Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Maddannelse og fællesskab i øjenhøjde ser dagens lys

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Maddannelse og fællesskab i øjenhøjde ser dagens lys

Efter næsten tre år og mange millioner sultne læsere er madfællesskabet GastroFun PREMIUM endelig gået i luften

Skrevet af Lennart Kiil

Ideen har boblet som en god surdej hos madlavningssitet GastroFun. Efter tre år som traditionelt madmedie, slår de tre madører bag sitet nu et større brød op – en madklub for hverdagskokke.

"Efter utallige opfordringer fra vores læsere, har vi besluttet at nørde endnu mere med madteknikker/grej og opskrifter.", fortæller Per Asmussen, redaktør hos GastroFun.

Det sker i praksis ved at ændre radikalt på opskriften for forretningen. Den provision, som virksomheder/annoncører tilbyder for at få vist deres produkter på det travle site (ca. 450.000 besøg hver måned) skal fremover gå til medlemmerne i form af rabatter og fordele.

”Vi skal sikre de bedste tilbud og muligheder indenfor gastronomiens verden. Derudover kommer vi også til at køre en masse konkurrencer for vores medlemmer, så de kan vinde fede præmier til køkkenet”, siger Per Asmussen.

Indtægterne fra kontingenter skal bruges på at skrue markant op for madnørderiet.

"Vi jagter de professionelle og stiller alle de 'dumme' spørgsmål. Vi suger dem simpelthen for al viden og oversætter det til letforståeligt dansk”.

Og formidlingen til hverdagskokkene er i fokus. De tre madnørder bag projektet er selv uden kokkebaggrund. Men når kan så blive dygtige til at lave mad, at de i dag lærer fra sig - så kan alle.

Videokurser og -guides er en del af det, medlemmerne har adgang til i GastroFun PREMIUM, som klubben hedder. Ifølge Per Asmussen er det nemlig langt nemmere at vise teknikkerne end at forklare dem på skrift.

"Det er både hurtigere og nemmere at forstå video end skrift. Vi har allerede masser af spændende videokurser, artikler og guides liggende med nærmest alt, hvad man kan forestille sig inden for mad, og der kommer hele tiden nyt indhold til. Vi vil bare gerne bringe glæden og hyggen ved madlavningen tilbage til danskerne".

Idéen med GastroFun PREMIUM er at gøre danskerne endnu bedre i køkkenet, samtidig med at stifterne selv fortætter med at udvide deres madhorisonter.

"Det er jo en rejse, der aldrig slutter. Vi vil aldrig føle, at vi er nået i mål. Der vil altid være mere at lære, og det er den tilgang, vi vil inspirere danskerne til at tage til sig. Vi tager danskerne med på vores rejse, samtidig med at vi tager del i deres".

Og så skal det være slut med at sætte rigtig god mad på en piedestal

"Man behøver ikke være uddannet kok for at lave fantastisk mad. Det er dét, vi prøver at kommunikere ud til danskerne".

I Gastrofun PREMIUM finder man alle de bedste opskrifter og artikler fra hovedsitet, GastroFun.dk, ligesom der er udviklet masser af nyt unikt indhold, der udelukkende er tilgængeligt for medlemmerne.


GastroFun PREMIUM giver adgang til et hav af madartikler, opskrifter, guides/kurser i både video og tekstform. Medlemsskabet giver desuden adgang til adskillige rabataftaler på bl.a. kvalitetskød, køkkengrej og madoplevelser. Der er ingen binding, og de første 14 dage er gratis. Derefter er prisen 39 kr./md. for et årsmedlemskab eller 69 kr./md. for et månedsmedlemsskab.

Læs mere her: https://tilmeld.gastrofun.dk/