Primære faneblade
Åben

Gratis

Maddannelse og fællesskab i øjenhøjde ser dagens lys

Efter næsten tre år og mange millioner sultne læsere er madfællesskabet GastroFun PREMIUM endelig gået i luften

GastroFun PREMIUM

Screenshot fra video på GastroFun PREMIUM

Andebryst tilberedt sous vide – det og meget mere kan man lære på GastroFun PREMIUM

Ideen har boblet som en god surdej hos madlavningssitet GastroFun. Efter tre år som traditionelt madmedie, slår de tre madører bag sitet nu et større brød op – en madklub for hverdagskokke.

"Efter utallige opfordringer fra vores læsere, har vi besluttet at nørde endnu mere med madteknikker/grej og opskrifter.", fortæller Per Asmussen, redaktør hos GastroFun.

Det sker i praksis ved at ændre radikalt på opskriften for forretningen. Den provision, som virksomheder/annoncører tilbyder for at få vist deres produkter på det travle site (ca. 450.000 besøg hver måned) skal fremover gå til medlemmerne i form af rabatter og fordele.

”Vi skal sikre de bedste tilbud og muligheder indenfor gastronomiens verden. Derudover kommer vi også til at køre en masse konkurrencer for vores medlemmer, så de kan vinde fede præmier til køkkenet”, siger Per Asmussen.

Indtægterne fra kontingenter skal bruges på at skrue markant op for madnørderiet.

"Vi jagter de professionelle og stiller alle de 'dumme' spørgsmål. Vi suger dem simpelthen for al viden og oversætter det til letforståeligt dansk”.

Og formidlingen til hverdagskokkene er i fokus. De tre madnørder bag projektet er selv uden kokkebaggrund. Men når kan så blive dygtige til at lave mad, at de i dag lærer fra sig - så kan alle.

Videokurser og -guides er en del af det, medlemmerne har adgang til i GastroFun PREMIUM, som klubben hedder. Ifølge Per Asmussen er det nemlig langt nemmere at vise teknikkerne end at forklare dem på skrift.

"Det er både hurtigere og nemmere at forstå video end skrift. Vi har allerede masser af spændende videokurser, artikler og guides liggende med nærmest alt, hvad man kan forestille sig inden for mad, og der kommer hele tiden nyt indhold til. Vi vil bare gerne bringe glæden og hyggen ved madlavningen tilbage til danskerne".

Idéen med GastroFun PREMIUM er at gøre danskerne endnu bedre i køkkenet, samtidig med at stifterne selv fortætter med at udvide deres madhorisonter.

"Det er jo en rejse, der aldrig slutter. Vi vil aldrig føle, at vi er nået i mål. Der vil altid være mere at lære, og det er den tilgang, vi vil inspirere danskerne til at tage til sig. Vi tager danskerne med på vores rejse, samtidig med at vi tager del i deres".

Og så skal det være slut med at sætte rigtig god mad på en piedestal

"Man behøver ikke være uddannet kok for at lave fantastisk mad. Det er dét, vi prøver at kommunikere ud til danskerne".

I Gastrofun PREMIUM finder man alle de bedste opskrifter og artikler fra hovedsitet, GastroFun.dk, ligesom der er udviklet masser af nyt unikt indhold, der udelukkende er tilgængeligt for medlemmerne.


GastroFun PREMIUM giver adgang til et hav af madartikler, opskrifter, guides/kurser i både video og tekstform. Medlemsskabet giver desuden adgang til adskillige rabataftaler på bl.a. kvalitetskød, køkkengrej og madoplevelser. Der er ingen binding, og de første 14 dage er gratis. Derefter er prisen 39 kr./md. for et årsmedlemskab eller 69 kr./md. for et månedsmedlemsskab.

Læs mere her: https://tilmeld.gastrofun.dk/

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
02/09/2020 - 13:44

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil