Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Venstrefløjen vil dræbe australske miner

Antal

Brugerindlæg af Oldfux

Den politiske venstrefløj er ude på at tage livet af australsk mineindustri, og den bruger skatter, regulering og hadsk propaganda som våben, siger minedronningen Gina Rinehart i følge The Sunday Mail (Queensland).

"Politikerne er glade nok for at nyde minedriftens fordele og bruge løs af skatteindtægterne fra industrien, men i næste åndedrag vil de have os lukket ned. Det er fuldstændig irrationelt," siger fr. Rinehart til avisen. "Jeg er i skudlinjen, fordi jeg er tilhænger af minedrift og af retten til at drive de selvstændige virksomheder, der er nødvendige for at at hæve levestandarden i vores land. Når de grønne ikke kan vinde på kendsgerninger, bliver de personlige. De vil forsøge sig med hvad som helst for at ødelægge de personer og virksomheder, der ikke støtter deres propaganda."

Gina Rinehart, født 1954, er formand for mineselskabet Hancock Prospecting Group. Hun er ifølge flere kilder Australiens rigeste person og en af verdens 10 rigeste kvinder. Selskabets seneste store projekt er jernminen Roy Hill i Pilbera-området, som forventes at producere fra september i år. Den faldende pris på jernmalm bekymrer hende mindre end det bureaukrati, der begrænser udfoldelsen og konkurrenceevnen for både store og små virksomheder i Australien. Hun understreger, at minebranchen giver arbejde til 250.000 australiere, mange af dem på steder, hvor der ikke er andre erhvervsmuligheder.

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

04/01/2015 - 17:48

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:57

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper