Folkets Avis

Folkets Avis er Danmarks første, bedste og muligvis eneste ægte systemkritiske medie – Folkets Avis var den første udgivelse på FOLKETS

Venstrefløjen vil dræbe australske miner

Skrevet af Oldfux

Den politiske venstrefløj er ude på at tage livet af australsk mineindustri, og den bruger skatter, regulering og hadsk propaganda som våben, siger minedronningen Gina Rinehart i følge The Sunday Mail (Queensland).

"Politikerne er glade nok for at nyde minedriftens fordele og bruge løs af skatteindtægterne fra industrien, men i næste åndedrag vil de have os lukket ned. Det er fuldstændig irrationelt," siger fr. Rinehart til avisen. "Jeg er i skudlinjen, fordi jeg er tilhænger af minedrift og af retten til at drive de selvstændige virksomheder, der er nødvendige for at at hæve levestandarden i vores land. Når de grønne ikke kan vinde på kendsgerninger, bliver de personlige. De vil forsøge sig med hvad som helst for at ødelægge de personer og virksomheder, der ikke støtter deres propaganda."

Gina Rinehart, født 1954, er formand for mineselskabet Hancock Prospecting Group. Hun er ifølge flere kilder Australiens rigeste person og en af verdens 10 rigeste kvinder. Selskabets seneste store projekt er jernminen Roy Hill i Pilbera-området, som forventes at producere fra september i år. Den faldende pris på jernmalm bekymrer hende mindre end det bureaukrati, der begrænser udfoldelsen og konkurrenceevnen for både store og små virksomheder i Australien. Hun understreger, at minebranchen giver arbejde til 250.000 australiere, mange af dem på steder, hvor der ikke er andre erhvervsmuligheder.