Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Sæt pengene i mytologiske menneskeaber

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Sæt pengene i mytologiske menneskeaber

Skrevet af Oldfux

Investorer med hår på brystet kan nu kaste sig over en aktie i det amerikanske selskab Bigfoot Project Investments, som i følge et officielt prospekt bl.a. har til formål at "indfange den skabning, der kendes som Bigfoot".

Bag selskabet står en hr. Carmine Biscardi, der sammen med sine partnere håber at rejse en aktiekapital på op til tre millioner US $. De vil bruge pengene på at lave film og sælge dvd'er, men budgetterer også med en årlig udgift på 113.805 $ til ekspeditioner for at finde det eksotiske dyr, som det hele handler om.

Bigfoot, også kendt under det indianske navn Sasquatch, er et gigantisk abemenneske, angiveligt 2-3 meter højt, tæt behåret og med kæmpestore fødder. De fleste beretninger om møder med Bigfoot stammer fra skovklædte egne i det nordvestlige USA, men enkeltstående tilfælde er rapporteret fra hele nationen. Afstøbninger af fodaftryk, som menes at hidrøre fra Sasquatch, er det mest solide foreliggende materiale. Knogler eller andre fysiske rester er aldrig fundet, og de få fotos og videoer, som kendes, har ikke nogen overbevisende kvalitet.

Hr. Biscardi, der nu introducerer Bigfoot Project Investments, sammenkaldte i 2008 til et pressemøde, hvor han ville fremvise liget af en Bigfoot, fundet i staten Georgia. Den målte 230 cm i højden og vejede over 225 kg. Ved nærmere undersøgelse viste det sig at være et gorilla-kostume af gummi, proppet med kødrester og monteret med et gebis, der muligvis stammede fra en ko.

"Jeg blev snydt," siger hr. Biscardi i dag om fundet. Hans nye selskab er godkendt af det amerikanske børstilsyn SOE, og hvis man alligevel synes, det lyder som en for tidlig aprilsnar, må man læse videre i Wall Street Journal: http://www.wsj.com/articles/bi...

Folkets Avis

Folkets Avis er Danmarks første, bedste og muligvis eneste ægte systemkritiske medie – Folkets Avis var den første udgivelse på FOLKETS