Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

301

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Sæt pengene i mytologiske menneskeaber

Debatindlæg

Gratis

Del indlæg

Investorer med hår på brystet kan nu kaste sig over en aktie i det amerikanske selskab Bigfoot Project Investments, som i følge et officielt prospekt bl.a. har til formål at "indfange den skabning, der kendes som Bigfoot".

Bag selskabet står en hr. Carmine Biscardi, der sammen med sine partnere håber at rejse en aktiekapital på op til tre millioner US $. De vil bruge pengene på at lave film og sælge dvd'er, men budgetterer også med en årlig udgift på 113.805 $ til ekspeditioner for at finde det eksotiske dyr, som det hele handler om.

Bigfoot, også kendt under det indianske navn Sasquatch, er et gigantisk abemenneske, angiveligt 2-3 meter højt, tæt behåret og med kæmpestore fødder. De fleste beretninger om møder med Bigfoot stammer fra skovklædte egne i det nordvestlige USA, men enkeltstående tilfælde er rapporteret fra hele nationen. Afstøbninger af fodaftryk, som menes at hidrøre fra Sasquatch, er det mest solide foreliggende materiale. Knogler eller andre fysiske rester er aldrig fundet, og de få fotos og videoer, som kendes, har ikke nogen overbevisende kvalitet.

Hr. Biscardi, der nu introducerer Bigfoot Project Investments, sammenkaldte i 2008 til et pressemøde, hvor han ville fremvise liget af en Bigfoot, fundet i staten Georgia. Den målte 230 cm i højden og vejede over 225 kg. Ved nærmere undersøgelse viste det sig at være et gorilla-kostume af gummi, proppet med kødrester og monteret med et gebis, der muligvis stammede fra en ko.

"Jeg blev snydt," siger hr. Biscardi i dag om fundet. Hans nye selskab er godkendt af det amerikanske børstilsyn SOE, og hvis man alligevel synes, det lyder som en for tidlig aprilsnar, må man læse videre i Wall Street Journal: http://www.wsj.com/articles/bi...

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11

Del eller citer ved at kopiere linket her

10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

FOLKETS

Del eller citer med linket her

MediaCreeper