Bliv medlem eller sponsor

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

282

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem
eller sponsor

Primære faneblade

Mennesket kan vænne sig til ALT!

Debatindlæg
Åben

Gratis

Visuelt forslag her over, på hvorfor vi i Danmak har kreativ rekord, i verdens mest spøjse skatter.

Jeg har f.eks. prøvet at forklare her i Estland, hvad "Lejeværdi af Egen Bolig" er -jeg bliver grinet ud, og anset som utroværdig. Sådant mener man ikke kan eksistere!

Skatter på rafter til hegn, fordi de kan brændes i en ovn….- er til at tage og føle på, og blev vist ikke til noget, men man prøvede. Sagen er, der er ingen grænser for opfindsomheden for nye skatter -"til fællesskabets bedste”.

Vi har masser af skatter vi har vænnet os til -vi finder dem nu -normale. De er der jo bare. Men tro mig, det er de ikke! Hvorfor skal hårdt arbejdende danskere, betale tårn høje skatter for at bo i et hunde koldt og fugtigt land? (El og varme er noget højere udgifter i DK end i Syden) Hvorfor burde det ikke netop være skattefrit at leve så ugæstfrit, så skattekvægene ikke flygter til Malaga?

Nej -skatter og afgifter er ikke i vor tid regulerende værktøjer for sund fornuft. De er blevet til vore politikeres “benzin". Benzin til deres drømme og eksperimenter. Og jo mere fuld tank, jo mere eksperimenteren -det styrker deres selvværd! Du betaler!

Jeg husker engang, jeg som grafiker lavede manualer for et meget stort olie/benzin selskab. Manualer til deres tankstioner. Deres interne (ikke oficielle) politik, gik ud på, at stationerne skulle presse prisen på deres varer i butikken til det yderste høje de kunne -for hvorfor mindre? Lyder som dansk skattepolitik -uanset farven er Rød eller Blå.

Pres citronen -DU vil alligevel opføre dig som en appelsin!

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Husk at dele

Citer med linket her:
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard

Del eller citer med linket her

MediaCreeper