Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Mennesket kan vænne sig til ALT!

Visuelt forslag her over, på hvorfor vi i Danmak har kreativ rekord, i verdens mest spøjse skatter.

Jeg har f.eks. prøvet at forklare her i Estland, hvad "Lejeværdi af Egen Bolig" er -jeg bliver grinet ud, og anset som utroværdig. Sådant mener man ikke kan eksistere!

Skatter på rafter til hegn, fordi de kan brændes i en ovn….- er til at tage og føle på, og blev vist ikke til noget, men man prøvede. Sagen er, der er ingen grænser for opfindsomheden for nye skatter -"til fællesskabets bedste”.

Vi har masser af skatter vi har vænnet os til -vi finder dem nu -normale. De er der jo bare. Men tro mig, det er de ikke! Hvorfor skal hårdt arbejdende danskere, betale tårn høje skatter for at bo i et hunde koldt og fugtigt land? (El og varme er noget højere udgifter i DK end i Syden) Hvorfor burde det ikke netop være skattefrit at leve så ugæstfrit, så skattekvægene ikke flygter til Malaga?

Nej -skatter og afgifter er ikke i vor tid regulerende værktøjer for sund fornuft. De er blevet til vore politikeres “benzin". Benzin til deres drømme og eksperimenter. Og jo mere fuld tank, jo mere eksperimenteren -det styrker deres selvværd! Du betaler!

Jeg husker engang, jeg som grafiker lavede manualer for et meget stort olie/benzin selskab. Manualer til deres tankstioner. Deres interne (ikke oficielle) politik, gik ud på, at stationerne skulle presse prisen på deres varer i butikken til det yderste høje de kunne -for hvorfor mindre? Lyder som dansk skattepolitik -uanset farven er Rød eller Blå.

Pres citronen -DU vil alligevel opføre dig som en appelsin!

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil