Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

320

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Mennesket kan vænne sig til ALT!

Antal

Brugerindlæg af Per William Petersen

Visuelt forslag her over, på hvorfor vi i Danmak har kreativ rekord, i verdens mest spøjse skatter.

Jeg har f.eks. prøvet at forklare her i Estland, hvad "Lejeværdi af Egen Bolig" er -jeg bliver grinet ud, og anset som utroværdig. Sådant mener man ikke kan eksistere!

Skatter på rafter til hegn, fordi de kan brændes i en ovn….- er til at tage og føle på, og blev vist ikke til noget, men man prøvede. Sagen er, der er ingen grænser for opfindsomheden for nye skatter -"til fællesskabets bedste”.

Vi har masser af skatter vi har vænnet os til -vi finder dem nu -normale. De er der jo bare. Men tro mig, det er de ikke! Hvorfor skal hårdt arbejdende danskere, betale tårn høje skatter for at bo i et hunde koldt og fugtigt land? (El og varme er noget højere udgifter i DK end i Syden) Hvorfor burde det ikke netop være skattefrit at leve så ugæstfrit, så skattekvægene ikke flygter til Malaga?

Nej -skatter og afgifter er ikke i vor tid regulerende værktøjer for sund fornuft. De er blevet til vore politikeres “benzin". Benzin til deres drømme og eksperimenter. Og jo mere fuld tank, jo mere eksperimenteren -det styrker deres selvværd! Du betaler!

Jeg husker engang, jeg som grafiker lavede manualer for et meget stort olie/benzin selskab. Manualer til deres tankstioner. Deres interne (ikke oficielle) politik, gik ud på, at stationerne skulle presse prisen på deres varer i butikken til det yderste høje de kunne -for hvorfor mindre? Lyder som dansk skattepolitik -uanset farven er Rød eller Blå.

Pres citronen -DU vil alligevel opføre dig som en appelsin!

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

19/03/2015 - 17:57

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:56

Del eller citer med linket her

MediaCreeper