Bliv medlem eller sponsor

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

281

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem
eller sponsor

Primære faneblade

Dum, dummere, Fredensborg

11/12/2019 - 15:36

Lukket

"Her har vi endelig en politiker med praktisk erfaring fra den virkelige verden - så lad os da endelig lukke ham ude fra forhandlingerne."

Det må være "logikken" i Fredensborg Kommune, hvor man holder en handicappet byrådspolitiker ude fra forhandlinger om – handicappolitik!

For tænk over det. Logikken - eller manglen på samme - er jo tydeligvis: "Vi kan søreme ikke have en politiker, der rent faktisk har noget erfaring med et område ude fra det virkelige liv".

"Nej, lad os hellere gøre som vi plejer og kun lade folk, der ikke rigtigt ved noget om et emne, kloge sig så meget som muligt på det."

Det er både umanerligt dumt og meget skammeligt. Det er simpelthen ikke i orden.

Det må være ubehageligt for den berørte politiker, Kristian Hegaard, og det er også en hån mod folkestyret. Heegard er valgt ind med et mandat som er lige så gyldigt som de andre politikere.

Desværre viser sagen nok meget godt, hvad politik har udviklet sig til i dagens Danmark. Nemlig noget verdensfjernt, abstrakt og nærmest kynisk.

Husk at dele

Citer med linket her:
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard

Del eller citer med linket her

MediaCreeper