Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Sangen om Larsen

Antal

Brugerindlæg af Louis Knockel

Sangen om Larsen:

Her er en sang om en mand, Lubbert Larsen, det er ham, du møder på gaden hver dag. Han ville lave frikadeller, men farsen blev spist af hunden, det var dagens hårde slag. (Omkvæd:) Det sku' være så godt, men faktisk var det skidt.

Bibs Larsen skreg, mens hun smed med servicet: Du er en usling, et fjols og et fæ. Vort hjem er rodet, vort køkken er griset, og vor stue stinker slemt af hundebæ. (Omkvæd:) Det sku' være så godt, men faktisk var det skidt.

På knæ faldt Larsen og rakte sine arme i bøn mod fruen, hans stemmebånd var smurt. Han sang: Min skat, sulten ætser vore tarme, men jeg har en løsning, hvis du havde spurgt. (Omkvæd:) Lad os tænke nyt og handle stort og frit.

Vi slagter hunden, vor puddel Buster Larsen, og sælger skindet for fjorten en halv, dens kød gør nytte i frikadellefarsen, og champagneproppen springer med et knald. (Omkvæd:) Det ku' være så skidt, nu går det skide godt.

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

27/08/2015 - 19:12

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:55

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper