Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Christian Stadil siger at de store virksomheder skal være bedre til at hjælpe iværksætterne!

Christian Stadil sætter tid af til kreative iværksætter som dommer på Creative Business Cup der netop er afholdt i København på Design Skolen på holmen.

Hvad skal vi leve af, der er et begreb der hedder den hårde kreativitet, den hvor man tænker at tjene penge på sin ide. En kunstner der maler billeder skal altså tænke på salget hvilken væg skal billedet hænge på. Eller også er det som med de fleste produkter på CBC som alle tænker markedet ind når de pitcher deres ideer.

Vi har et rigtigt godt iværksætter klima i Danamark og det skal vi udnytte. Christian vælger at ligge sine forretninger i Danmark fordi vi har kloge hoveder og faktisk er det billig arbejdskraft, når man sammenligner med lønniveauet i USA silicon Valley.

Når danske virksomheder vælger at gå på børsen i Stockholm så er det nok fordi at svenskerne har en kultur der gør at de investerer i virksomheder.

Vi gør meget for vores iværksættere, men der er en ting der kan blive bedre. Buttoms up, altså de store virksomheder bør hjælpe de mindre virksomheder. Hvis de gør det kommer vi meget længere og får flere job og bedre vækst. Der kommer flere og flere Business Angelse og venture virksomhederne bliver også bedre til at se hvad de skal satse på.

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:10
Emner: 
erhverv
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Citer med linket her:
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
MediaCreeper

FOLKETS udgives og ejes af Kiils v/Lennart Kiil - cvr 35172831

x