Oplevelser er et magasin der handler om alt det man kan opleve. Altså primært de positive oplevelser. Det kan være oplevelser i naturen, det kan være madoplevelser, det kan være rejseoplevelser og kulturoplevelser.

Oplevelser er med til at sætte vores liv i perspektiv. Det er oplevelser vi ofte husker mere end ting. Oplevelser sammen med familien - den der perfekte dag ved vandet eller rejsen jorden rundt. Det kan være en film- eller teateroplevelse. Det kan være den store oplevelse ved at opdage noget nyt hvor en helt verden åbner sig for en.

Oplevelser åbner vores øjne for omverdenen og alt det den her ensomme kugle i universet har at byde på. Det er gennem oplevelser at vi lever op. At vi glemmer os selv og de mange små daglidags bekymringer og bare nyder nuet og er til. Det er utroligt vigtigt i en tid hvor der ellers er masser af forstyrrelser der hele tiden trækker os i forskellige retninger.

/* START ONLY for PRINT */ /* END ONLY for PRINT */

Nu 300 ud af målet på 324 betalende brugere

Hjælp os i mål inden Jul om fra blot 2 kroner om dagen

For kun 2 kroner om dagen er du med til at sikre driften af FOLKETS.DK og for 2 kroner mere understøtter du også den kritiske journalistik på vores flagskib Folkets Avis.

Se muligheder – eller gå direkte Til betaling (Allerede bruger? Log på her)