Privatlivspolitik

Primære faneblade

Indledende bemærkning: I dag er et website altid under stadig udvikling. Derfor vil dette dokument også løbende blive tilpasset for at reflektere websitets tilstand.

Overordnet indsamlet vi to typer oplysning er på Folkets Avis: Den første type indsamler vi direkte fra dig og det sker kun hvis du registrerer dig som bruger. Den anden type oplysninger får vi gennem cookie. Begge typer kan du læse mere om herunder og cookies kan du også læse mere om på vores side specifikt om cookies.

 

1. DATAANSVARLIG

De juridiske enheder, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:

Folkets Avis ApS

E-mail: lennart@kiils.dk

2. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Folkets Avis hjælper danske borgere med at få en stemme i den demokratiske debat og bringe ægte systemkritisk journalistik.

I den forbindelse indsamler og anvender vi personoplysninger til følgende formål:

  1. Levering af vores ydelse, som er systemkritisk journalistik og en platform for demokratisk debat
  2. Forbedret brugeroplevelse så brugeren ikke skal oplyse sin identitet påny hvergang der deltages i debatten
  3. Visning af annoncer i samarbejde med Media Group Denmark

3. KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler følgende oplysninger om dig til hvert af de nævnte formål:

  1. Levering af vores ydelse:
    1. Almindelige personoplysninger: Navn og kontaktoplysninger. Vi indsamler dit for- og efternavn og din e-mailadresse.
    2. Abonnerer du så indsamler stripe desuden dine kortdata så betaling kan gennemføres. Disse data ligger ikke på hos os og rører slet ikke vores server.
  2. Forbedret brugeroplevelse:
    1. Almindelige personoplysninger: Navn og kontaktoplysninger. Vi indsamler dit for- og efternavn og din e-mailadresse.
    2. Du kan vælge at sætte et profilbillede på.
    3. Oplysninger om login. Se også vores side om cookies.
  3. Visning af annoncer
    1. Se vores side om cookies

4. KILDER

Vi indsamler personoplysninger fra følgende kilder:

  1. Direkte fra dig
  2. I fald du bruger et socialt medie som login, da også fra Facebook eller Twitter eller LinkedIn eller Google.

5. BEHANDLINGSGRUNDLAG

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag i forhold til hvert af de nævnte formål:

  1. Levering af vores ydelse:
    1. Vilkår for brug af vores software
    2. Generelle forretningsbetingelser
    3. Samtykker
    4. Lovgrundlag
  2. Optimering af brugeroplevelse:
    1. Se vores cookiepolitik
  3. Annoncering
    1. Se vores cookiepolitik

6. VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi videregiver dine personoplysninger til følgende kategorier af modtagere:

  1. Stripe i forbindelse med betaling

7. OPBEVARING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi vil opbevare dine personoplysninger i overensstemmelse med følgende kriterier:

  1. Oplysningerne er nødvendige til de formål, hvortil de er blevet indsamlet.

Du kan læse mere om, hvor længe vi opbevarer personoplysninger i forbindelse med placering af cookies og optimering af brugeroplevelsen på vores hjemmeside i vores cookiepolitik

Vi tilstræber at opbevaring af særlige personoplysninger begrænses mest muligt.

8. DINE RETTIGHEDER

Du har følgende rettigheder:

  1. Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  2. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  3. Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  4. Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  5. Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  6. Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at rette en skriftlig henvendelse via e-mail til lennart@kiils.dk

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

MediaCreeper