Sektioner

Din guide til at vælge den rigtige spilleautomat

Når man tidligere har været rundt på de danske online caisno sider, så har man ofte stødt ind i spil, som man ikke rigtig ved hvad er, ej heller hvad disse går ud på. Som oftest bliver man bare mødt af en kasse, hvor der er proppet en masse forskellige spilleautomater ind i. Hvordan skal man vide hvad man skal vælge? Vi har stået i den situation, og giver dig her et par fif, som vi selv har brugt.

Medie-eliten holdt hof på Louisiana – publikum fniste frydefuldt hver gang Trump blev bashet fra scenekanten

Der var absolut ingen selvkritik at spore, da Lisbet Knudsen, Lea Korsgaard og Astrid Haug talte om nye medier på Louisiana i Humlebæk.

Filmfolk fester for hundredetusinder af kroner i Berlin – danske skatteydere betaler regningen

Sidste år kunne Folkets Avis afsløre at filmfolk festede i Cannes for danske skatteyderes penge. Nu afslører vi, at de gør det samme i Berlin.

Hvad blev der af elitens nuancerede menneskesyn?

De etablerede medier og kultureliten har virkelig fået Trump galt i halsen.

Den politiske maskine er brudt sammen

Vores herskere på Christiansborg står i vejen for rationalitet, fornuft og fremskridt i Danmark.

Permanent turbulens i toppen af dansk rock

"Pludselig slog det klik for den ellers altid kontrollerede og afbalancerede Ulf. Han ramtes af en galopperende omgang jalousi, håndbremsede bussen, steg ud og åbnede sidedøren ind til os, der sad bagved, tog mig i hoved og røv og smed mig ud på en mørk kornmark."

Nogen burde forklare DF og S hvad social dumping egentlig er

I sidste uge var den helt store nyhed at DF og S 'endelig har fundet sammen'. De to partiers formænd Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl har pludselig kunnet blive enige om en lang række nye emner, herunder måske mest bemærkelsesværdigt emnet social dumping, som i mange år har været synonymt med Socialdemokratiet, imens DF i mange år helst har gledet af på spørgsmålet om deres position, selvom at de altid har travlt med at stemme for love der begrænser fagforeningers muligheder for at strække imens de selv brokker sig over at der nu er over 100.000 østeuropæere i Danmark.

Sådan får du nok D-vitamin i hverdagen

Der hersker ikke længere nogen tvivl om, hvorvidt D-vitamin er vigtigt. D-vitamin er først og fremmest vigtigt for kroppens optagelse af kalk, ligesom det er vigtigt for knoglerne og musklerne. Såfremt du er i mangel på D-vitamin, vi din risiko for at udvikle knogleskørhed og muskelsmerter blive forstærket. Der er en række klassiske symptomer forbundet med mangel af D-vitamin, hvor bl.a. dårligt humør, nedsat energiniveau og træthed er repræsenteret. 

 

Solen er den vigtigste kilde til D-vitamin